Лілія Ребрик вразила складним танцювальним рухом — циркулем (відео)

Лілія Ребрик вразила складним танцювальним рухом — циркулем (відео) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Олександр Пілюгін, Jetsetter

Як завжди гнучка та енергійна.

Поділитися:

Відома телеведуча, акторка серіалу «Великі Вуйки» Лілія Ребрик захоплює своєю позитивною енергетикою та чудовим настроєм. Тому фанати з нетерпінням чекають на нові дописи з особистого життя зірки.

Так, днями на сторінці Лілії в Instagram з’явилося відео, на якому вона розминалася перед виступом у театрі. Але в незвичному стилі... За півгодини до початку вистави вона виконала складний танцювальний рух — циркуль.

У дописі до відео акторка зауважила, що саме театр мотивує її завжди тримати себе в хорошій формі. Що ж, непоганий спосіб розім'ятися, чи не так? 

 Джинси не постраждали, — жартівливо прокометувала ведуча.

Підписники зірки були настільки вражені такою майстерністю Лілії, що відразу засипали її приємними коментарями: «Молодчинка», «Надихаюся вами», «Ви така крута. Обожнюю вас», «Це дуже круто», «Яка ж ви молодець».

До слова, раніше акторка поділилася відео, на якому зі своїм чоловіком, хореографом «Танців з зірками» Андрієм Диким виконує енергійний джайв. Дивись запальний танець подружжя .

Без сумнівів, зіркова пара надихає своїм прикладом. Тому не дивно, що старша донька Андрія та Лілії теж вирішила піти стопами батьків і залюбки . А про те, як вона допомагає обирати одяг відомій мамі, почуєш у відео:

Більше цікавих новин про акторку читай далі:

1. 

2. 

3.