Лілія Ребрик розповіла, що її донька закохана у зірку серіалу «Центральна лікарня»

Лілія Ребрик розповіла, що її донька закохана у зірку серіалу «Центральна лікарня»

Дівчинка навіть пояснює зірковій мамі, чим полонив її відомий актор.

Поділитися:

На телеканалі «1+1» триває повтор мелодраматичного серіалу «Центральна лікарня» виробництва «1+1 Продакшн».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілія Ребрик замість казок на ніч читала доньці сценарій «Догори дриґом»​

Під час зйомок нової комедії «Догори дриґом», прем’єра якого відбудеться вже цієї осені на телеканалі «1+1», відома українська акторка Лілія Ребрик розповіла, що її маленька донечка закохана у зірку «Центральної лікарні» Марка Дробота, тому не пропускає жодної серії серіалу:

«У Діани у дитячому садочку є бойфренд, а є наречений та її майбутній чоловік - Марк Дробот. Там таке сильне кохання, Ви собі не уявляєте. Коли я сказала: «Діана, ти розумієш, що Марк набагато старший за тебе. І поки ти виростеш, він вже буде зовсім дорослий, навіть трохи старенький». На що донечка мені відповіла: «Нічого, я його відправлю до спортзали». Ми дуже сміялися з цього приводу», - зізналася акторка.

Цікаво, що маленька Діана навіть пояснює зірковій мамі, на що саме звертала увагу під час вибору майбутнього чоловіка:

На запитання «Чому тобі подобається Марк?», донька відповідає: «Він дуже «помогательный», «понимательный» и гарний, - сміючись розповіла Лілія Ребрик.

За сюжетом в центральну лікарню провінційного міста, де однією із авторитетних лікарів працює молода і вольова Маргарита Сергіївна приїздить талановитий хірург Рустам. Маргариту і Рустама пов’язує давній роман ще зі студентських часів. Почуття між давніми закоханими спалахують з новою силою, і Маргарита Сергіївна опиняється перед непростим вибором – пробачити чи ні кохання свого життя. Змагається з Рустамом та бореться за прихильність Маргарити провідний хірург лікарні та улюбленець жінок Максим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли все пішло #ДогориДриґом: кумедні історії глядачів про відпустку

Нагадаємо, Лілія Ребрик зіграла одну з головних ролей у комедії «Догори дриґом», прем’єра якої відбудеться вже цієї осені на телеканалі «1+1». За сюжетом консервативна львів'янка Уляна (Наталья Сумська) вирушає на відпочинок до південної тусовочної Одеси зі своїм 30-річним сином Мар'яном (Олесь Федорченко). Для Мар'яна ця подорож – випробування, яке просто потрібно пережити. Але вже в перший день все перевертається «догори дриґом». В результаті нещасного випадку Уляна опиняється в лікарні і впадає в кому. Тепер Мар'ян змушений закинути звичне життя у Львові і залишитися в Одесі на невизначений термін. Тут йому належить відчути весь одеський колорит, знайти нових друзів і роботу, а ще познайомитися з темпераментною медсестрою Олею (Лілія Ребрик).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Догори дриґом»: Наталія Сумська розповіла, як це – бути львів'янкою в Одесі

Дивіться повтор мелодраматичного серіалу «Центральна лікарня» з понеділка по четвер о 20.15 на телеканалі «1+1».