Лілія Ребрик замість казок на ніч читала доньці сценарій «Догори дриґом»​

Після зйомок мами у комедійному серіалі «1+1» Діана цитує головних героїв.

Поділитися:

Вже цієї осені відбудеться прем’єра нового 12-серійного комедійного серіалу «Догори дриґом» виробництва «1+1 Продакшн».

Проект є адаптацією іспанського формату «Alli Abajo». За сюжетом консервативна львів'янка Уляна (Наталья Сумська«Догори дриґом»: Наталія Сумська розповіла, як це – бути львів'янкою в Одесі) вирушає на відпочинок до південної тусовочної Одеси зі своїм 30-річним сином Мар'яном (Олесь Федорченко). Для Мар'яна ця подорож – випробування, яке просто потрібно пережити. Але вже в перший день все перевертається «догори дриґом». В результаті нещасного випадку Уляна опиняється в лікарні і впадає в кому. Тепер Мар'ян змушений закинути звичне життя у Львові і залишитися в Одесі на невизначений термін. Тут йому належить відчути весь одеський колорит, знайти нових друзів і роботу, а ще познайомитися з темпераментною медсестрою Олею.

Відома акторка Лілія Ребрик зіграла у картині одеську медсестру, яка доглядала за мамою головного героя Мар’яна. Популярна артистка розповіла, що її донечка Діана після зйомок мами у серіалі «Догори дриґом» цитує головних героїв комедії:

Моїй дитині 4 рочки і через складний знімальний графік, я намагаюся хоча б встигнути укласти Діану спати. Текстів мені доводиться вчити дуже багато, тому я запропонувала донечці замість казок на ніч читати сценарії. Тепер вона цитує героїв серіалу, та у неї навіть є свої улюблені жарти. Наприклад, якось вночі Діана встала і питає тата, чи знає він, що мама вміє готувати найкраще? І одразу ж дала відповідь: «Єдине, що вміє готувати наша мама - це попки для уколів». І тепер щовечора вона питає, чи є у мами тексти на завтра, - розповіла акторка.

Над виробництвом комедії працює команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної. Оператор-постановник – Ігор Іванов, художник-постановник – Володимир Ольхов, креативний продюсер – Дмитро Савьяненко, виконавчий продюсер – Роман Лукін.

Головні ролі в серіалі «Догори дриґом» виконали Олесь Федорченко, Лілія Ребрик, Вікторія Литвиненко, Наталія Сумська, Володимир Горянський, Володимир Ніколаєнко, Катерина Кістень, Віталій Іванченко, Назар Задніпровський, Наталія Васько та інші.

Нагадаємо, телеканал «1+1» готує глядачам кілька яскравих осінніх сюрпризів. Щодня по буднях о 21:00 глядачі телеканалу зможуть побачити прем'єрні серії нових комедійних українських серіалів - «Село на мільйон-2», «Слуга народу. Від любові до імпічменту», «Субота» і «Догори дриґом».

Дивіться серіал «Догори дригом» восени по буднях о 21:00 на «1+1».