Людмила Барбір і Савва Лібкін «побили горщики»

Людмила Барбір посперечалась із Саввою Лібкіним через рецепт пирога.

Поділитися:

Людмила Барбір з’явилася на французькій вечірці в спокусливій сукні (фото)Цієї суботи 29 жовтня в ефірі «Сніданок. Вихідний» о 9:10 на телеканалі 1+1 глядачі побачать восьму серію грандіозного кулінарного проекту «Їжа у великому місті».

Телепара Савва Лібкін та Людмила Барбір будуть готувати відкритий пиріг із пісочного тіста з несолодкою начинкою або кіш по-українськи.

Людмила Барбір розповіла свій особистий секрет і випадково з'ясувала, що один інгредієнт ледве не зіпсував фірмовий кіш по-українськи від Савви Лібкіна. Як відреагував запальний Савва на зауваження Люди та чи вдалося врятувати страву?

Як розповідає одеський ресторатор Савва Лібкін, він у своєму меню ретельно стежить, аби їжа була найякіснішою, тому й шукає та знаходить найкращі продукти із різних куточків країни – від Одеси до Карпат.

Скуштувати оновлену французьку випічку ризикнуть запрошені гості - гід та знавець найсмачніших місць Києва Юлія Бевзенко і затята мандрівниця та експерт із гастротуризму Олена Токарева.

Який особистий секрет відкрила Людмила Барбір? Що особливого додав шеф-кухар до рецепту? Чому кіш рекомендовано їсти і вдома, і на вулиці? Від якого аромату сп'яніла Людмила Барбір і який секрет випікання супертонкого тіста без пухирців? Відповіді у сюжеті!

Стежте за конкурсами й розіграшами авторського посуду Савви Лібкіна на сторінці у Facebook «Сніданок з 1+1» і надсилайте свої рецепти для нової української кухні на електронну скриньку Libkin.chief@gmail.com.

Телепроект «Їжа у великому місті» покликаний розвивати сучасну українську кухню, надихати людей вибирати нашу їжу, робити її модною, відкривати успішні ресторани української кухні по всьому світу, експортувати вітчизняні продукти, використовувати креативні вітчизняні рецепти.

Нагадаємо, що знаменитий одеський шеф-кухар і ресторатор Савва Лібкін у дуеті з телезіркою українською гуцулкою Людмилою Барбір презентують глядачам у своєму новому телепроекті «Їжа у великому місті» безліч гастрономічних відкриттів. В меню телепари – проста, корисна їжа зі свіжих українських продуктів та з урахуванням світового досвіду та трендів.