Маленька Адель змусила MONATIKа плакати

Зірковий тренер Голосу. Діти не зміг стримати сліз

Поділитися:

MONATIK повністю сформував свою командуВчора на телеканалі 1+1 відбувся четвертий ефір сліпих прослуховувань шоу Голос. Діти. 13-річна учасниця із Києва Ніно Басілая підкорила суддів своїм потужним вокалом і зуміла розвернути усі тренерські крісла. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Время и Стекло першою набрала 12 учасників

Дівчинка обрала пісню Adele «When we were younger». Її виконання було настільки чутливим та милозвучним, що зірковий тренер MONATIK не зміг стримати сліз. 

Ніно приїхала на шоу Голос. Діти вже вдруге. Минулого року співачка мріяла потрапити у команду до MONATIKа, у котрого на момент її виступу залишилось лише одне місце. Суддя не розвернувся, однак сказав юній вокалістці наступне:

Це все не просто так. У вас є ще один рік, щоб попрацювати, повернутися і перемогти.

Ніно не здавалася і продовжувала займатися вокалом. Дівчинка повернулася і змогла розвернути всі три крісла. Тепер на Ніно чекає ретельна підготовка до вокальних боїв.

Етап вибору наосліп добіг кінця, і зіркові тренери набрали по 12 учасників у свої команди. Вже у наступну неділю о 21:00 маленькі співаки боротимуться у вокальних боях і доведуть, хто із них гідний пройти далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Могилевська завершила відбір у свою команду