Маленький гігант Саша Подолян заспіває із всесвітньо відомим тенором Робертіно Лореті

Маленький гігант Саша Подолян заспіває із всесвітньо відомим тенором Робертіно Лореті

Саша Подолян відкриє концерт відомого співака

Поділитися:

Сьогодні в ефірі програми Сніданок з 1+1 побували фіналіст дитячого проекту Маленький гіганти Саша Подолян і знаменитий італійський співак Робертіно Лореті, який у підлітковому віці завоював світову популярність виконанням хітів Jamaica, О sole mio.

У прямому ефірі Робертіно і Саша поділилися новиною: вони заспівають дуетом на сольному концерті Лореті в Києві, який відбудеться 24 квітня в залі Оперної студії НМАУ (Київська консерваторія).

Саша Подолян вразив знаменитого тенора своїм оперним вокалом, і той запропонував йому відкрити концерт сольною піснею, а потім виконати кілька композицій в дуеті.

Саша нагадує мене в молодості. Я вражений його харизмою і голосом. Саша, у тебе дуже особливий голос, – сказав Робертіно Лореті в ефірі Сніданку з 1+1.

У межах соціальної програми під назвою "Робертіно Лореті. Повернення назавжди" золотий голос Італії підтримує талановиту молодь по всьому світу в подяку за те, що в 14 років його і самого помітив знаменитий датський продюсер.

Тепер Лореті дає юним талантам майстер-класи з вокалу, запрошує на свої концерти та підтримує їх стипендіями.

Я навіть не думав, що мені пощастить виступати на одній сцені з таким видатним співаком. Це важливий і складний момент для мене, який буває, можливо, раз в житті, – поділився схвильований Саша.

Нагадаємо, команда Ірми Вітовської, учасником якої був Саша Подолян, дійшла до фіналу проекту Маленькі гіганти. Незважаючи на те, що команда вибула за крок від перемоги, "шаргородський діамант" Саша отримав звання Кращого вокаліста проекту.

Глядачі полюбили юного співака завдяки дорослому виконанню хіта Скрябіна – Танець пінгвіна і Алессандро Сафіна – Luna Tu.

Суддів проекту вразила історія талановитого хлопчика, який щодня пішки долає довгий шлях із власного села до районного центру, в якому знаходиться його музична школа.

Почути дует Саші Подоляна і італійського співака Робертіно Лореті можна 24 квітня в Києві в залі Оперної студії НМАУ (Київська консерваторія). 

Нагадаємо, телеканал 1+1 продовжує підтримувати маленьких талантів, тому оголошує про старт кастингів другого сезону проекту Маленькі гіганти.

Юні вокалісти, танцюристи, а також таланти оригінального жанру в віці від 4 до 12 років можуть спробувати свої сили на проекті, заповнивши анкету.

Дати кастингів:

12-13 березня

26-27 березня

2-3 квітня

16-17 квітня

23-24 квітня

Адреса: Київ, пр- т. Глушкова, 1, ВДНГ, 12 павільйон. Телефон гарячої лінії: 067 334 29 84.