Марія Павлюк показала, як підросла її донька

Дівчинка вражає схожістю з мамою.

Поділитися:

На своїй сторінці в Інстаграм переможниця 1 сезону революційного реаліті Марія Павлюк рідко ділиться із шанувальниками світлинами із донькою. Однак цього разу модель вирішила зробити виключення і показала милі осінні фото з донькою. У підписах до фото Марія поділилася роздумами щодо життя й побуту молодих мам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Павлюк вирушила на батьківщину султана Сулеймана

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA PAVLYK ⭐ (@mariyapavlyk) on

«Чому я дуже часто роблю мейк-ап, навіть коли просто виходжу гуляти з дитиною? А ніколи не знаєш, кого зустрінеш - не принца, бо у мене він вже є!) Ніколи не знаєш, коли зустрінеш знайомого фотографа! Та й не бачу нічого поганого у бажанні завжди мати гарний вигляд. Не сприймаю, коли мені говорять - навіщо тобі мити голову, зав'яжи хвостик або навіщо фарбуєшся - ти що на дискотеку?» - прокоментувала Марія. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA PAVLYK ⭐ (@mariyapavlyk) on

«Одне з рідкісних фото малої в моєму Інста! Я не любитель виставляти сім'ю на показ. Звичайно, якщо б я була сімейним блогером, то вже інша справа. А поки що вважаю, що якщо я не забиваю стрічку фотографіями з донечкою, це не означає що я її не люблю. І одразу лайфхак від мене, як сфотографувати гарно дитину! Дати їй щось потримати і ще й щось таке, що їй подобається, або ж - ніяк!))) Цей лайфхак стосується особисто моєї дитини!» - розповіла модель. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Павлюк похизувалась формами в купальнику