Марічка Падалко розповіла подробиці раптового весілля з Єгором Соболєвим

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко та Єгор Соболєв: Подробиці раптового весілля та подружнього життя
tsn.ua

Марічка Падалко у відвертому інтерв'ю вперше розповіла про свій шлюб з Єгором Соболєвим.

Поділитися:

Марічка ПадалкоВедуча ТСН Марічка Падалко в ексклюзивному інтерв'ю для tsn.ua розповіла, чому вони з Єгором Соболєвим вирішили так раптово одружитися.

Зіркова пара народилась в один день – 26 лютого. Познайомившись у розпал Помаранчеовї революції, як у Єгора, так і у Марічки була своя сім'я, та несподівано їх об'єднав спільний запал та мрія.

Однією з тем, яку ми випадково з'ясували, було те, що ми народилися в один день. І перша думка, що промайнула у мене в голові: «А це все не просто так, це – якась доля», – розповіла Марічка Падалко.

Найперший спільний день народження у 2005р. Єгор та Марічка святкували, як гарні друзі. Натомість згодом, зрозумівши, що від почуття кохання нікуди не дінешся, пара почала жити разом. У 2007р. у них з'явився син Михайло, а вже у 2008 Марічка несподівано вдруге завагітніла від Єгора.

Перша дитина в моєму житі була страшенно очікуваною, друга – великим сюрпризом, якому я дуже зраділа, а третя дитина стала шоком. По-перше, я була дуже змучена попередніми пологами, це був розпал фінансової кризи, яка почалася 2008 року, Єгор втратив роботу через цензуру на телебаченні. І тут я вагітна, – поділилася Марічка.

Нардеп Єгор Соболєв вирішив підбадьорити матір своїх дітей і напередодні Різдва запропонував Марічці одружитися. За словами ведучої, він вважав, що така позитивна подія повинна усунути стрес.

Я була вже заміжня та мала розкішне весілля, що стало не найкращим моїм досвідом. Тому мені не хотілося схожого повтору. Ми подали заяви і вирішили одружитися у наш день народження, 26-го лютого, – зізналася ведуча ТСН.

Ольга Фреймут вагітна втретєСвідком одруження став лише, запрошений фотограф. Друзів же зіркова пара запросила просто на день народження. Лише тоді подружжя оголосило про приємну подію. 

Відтоді сім'я Соболєва-Падалко відзначає аж три свята 26 лютого: 2 дні народження та річницю весілля. Цьогоріч подружній парі виповнилося 7 років. 

Єдина особиста справа, яка у нас ще не зроблена — це вінчання. Нам потрібно до нього дійти. Зрештою, одруження – абсолютна формальність: ми почувалися чоловіком і дружиною відтоді як почали бути разом, – відзначила Марічка.

Нині подружжя має трьох спільних дітей, активно займається соціальними проектами та волонтерською діяльністю, пропагує спорт та здоровий спосіб життя.

Канал «1+1» бажає довгих та щасливих років життя разом!

Нагадаємо, нещодавно Лідія Таран здобула відзнаку для журналістів за активну благодійну діяльність.

Новини по темі