Марічка Падалко вперше пробіжить Бостонський марафон заради допомоги із реабілітацією звільнених з полону українських військових

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко пробіжить у Бостоні марафон 42 кілометри задля реабілітації українських військових —телеканал 1+1

Ведуча вперше в житті візьме участь у найвідомішому, найстарішому найпрестижнішому марафоні у світі — Бостонському марафоні.

Поділитися:

Ведуча марафону «Єдині новини» від 1+1 та ТСН Марічка Падалко вперше в житті візьме участь у найвідомішому, найстарішому (з 1897 року) та найпрестижнішому марафоні у світі у Бостоні (США). Це один з 6-ти найбільших всесвітніх марафонів і він є однією з п'яти основних подій, що проводяться в Сполучених Штатах протягом багатьох років. Кожного року у Бостонському марафоні змагаються любителі та професійні бігуни з усього світу. Цього року він пройде 17 квітня. 

Марічка Падалко телеканал 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко стала героїнею документального фільму про рік великої війни в Україні на американському телеканалі ABC

Ведуча є активною прихильницею здорового способу життя, неодноразово брала участь у благодійних забігах та марафонах в Україні разом з чоловіком, який зараз боронить країну на фронті у лавах ЗСУ. Але цього разу, коли отримала запрошення від українсько-американської благодійної організації Sunflower of Peace, трохи вагалася — мовби «не на часі». Адже в країні війна, і Марічка, як і більшість українців, почувається і фізично і емоційно виснаженою, до того ж багато часу та сил забирає робота.

«Марафон, так марафон!» Приблизно так я відповіла, коли мені миттєво потрібно було визначитися, чи готова я бігти 42 кілометри на Бостонському марафоні. В теперішньому фізичному і емоційному стані я б ніколи не відповіла на таке прохання, якби воно стосувалася мене особисто, але зробити важливу справу для України - так! Зібрані гроші підуть на допомогу із реабілітацією звільнених з полону українських військових», — каже ведуча.

Марічка Падалко —телеканал 1+1

Часу залишилося не так багато для підготовки на таку довгу дистанцію, тому Марічка Падалко разом із тренером у новій спортивній екіпіровці розпочала тренування. Попри холодну погоду ведуча регулярно бігає вулицями Києва.  

Марічка Падалко —телеканал 1+1

Телеведуча вже має реєстрацію, але не має стартового номера. Його призначать тільки, коли вона збере перші 5000 доларів благодійної допомоги. Такі умови.

 «Хто може підтримати хоч одним доларом, будемо дуже вдячні. Донатити можна вже зараз», — пише Падалко.

Марічка Падалко —телеканал 1+1

Посилання на донат на офіційному сайті благодійної організації.

У цьому році Бостонський марафон пройде без участі росіян та білорусів. Один із найпрестижніших забігів на класичну дистанцію 42 км 195 м вдруге поспіль пройде без представників країн-агресорів.

Марічка Падалко —телеканал 1+1

Новини по темі