Марина Леончук взяла участь у зворушливій фотосесії з мамою та сином

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведуча 1+1 знялася у фотосесії після розлучення.

Поділитися:

Марина Леончук розлучилася з чоловіком після 14 років шлюбуВедуча програми Сніданок з 1+1 Марина Леончук, яка розлучилася з чоловіком після 14 років шлюбу, розповіла про особисте життя та знялася разом із мамою та сином Гордієм у фотосесії для видання Viva.

В ексклюзивному інтерв'ю зірка 1+1 зізналася, що нині їй простіше говорити про своє розлучення, яке їй так важко далося.

Я, звичайно, закохана, але я вільна.  Звичайно, це нелегко. Розлучення нікому не дається легко, – сказала Марина Леончук.

За словами ведучої Сніданок з 1+1, протягом чотирьох років вони з чоловіком намагалися розійтися. Життя окремо дозволило обом пробачити усі образи і зберегти теплі стосунки на відстані.

Після розлучення звичний стиль життя Марини радикально змінився. Порожнечу ведуча заповнює навчанням, спортом та маленьким сином.

Я вивчаю англійську, займаюся спортом, бігаю. Ми з Гордієм подорожуємо. Ми можемо дозволити собі увесь день їсти морозиво, купатися, грати і при цьому розуміти, що, приміром, нам не треба годинами обідати, тому що тато у нас цю справу любив. Але тато – молодець. Тому що лише він у нас готував. Тепер доводиться мені це робити, – каже Марина Леончук.

Нагадаємо, ведуча Сніданок з 1+1 Марина Леончук розповіла, чому наважилась говорити про розлучення.

Новини по темі