Марина Леончук зізналася, що знову закохана

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Марина Леончук зізналася, що її серце зайняте
1plus1.ua. Майя Максимова

Ведуча програми Сніданок з 1+1 розповіла про своє нове почуття.

Поділитися:

Місяць тому зірка каналу 1+1 Марина Леончук приголомшила шанувальників звісткою про розлучення з чоловіком після 14 років подружнього життя. Ведуча зізналася, що в родині ніколи не було гучних сварок та з’ясувань стосунків, однак кожен рік життя у шлюбі був критичним.

Марина Леончук розповіла, що незважаючи на розлучення, їй вдалося зберегти тата для сина Гордія. Більш того, ведуча продовжує спілкуватися зі своєю свекрухою.

Я рада, що мені вдалося зберегти тата для Гордія. Вони багато спілкуються, Діма максимально присутній в житті сина. І ми непогано спілкуємося з бабусею Гордія. У мене дуже мудра свекруха, – розповіла ведуча в інтерв’ю для viva.ua.

Марина Леончук розповіла, що у колишнього чоловіка нова сім’я з’явилася через півроку після розриву. Однак це ніяк не вплинуло на ставлення Дмитра до сина. Влітку колишній чоловік попросив відпустити Гордія на море з його новою родиною. Ведучу шокувало таке прохання, однак, зваживши все, Леончук погодилася.

Зізнаюся, це було одне з найскладніших рішень за останній час - віддати Гордія в нову сім'ю Діми. Але я дуже хочу, щоб в житті сина майже не було змін. І сьогодні Гордій не відчуває себе обділеним увагою батька.

Після розлучення Марина почала нове життя. Вона зробила переоцінку себе і нарешті отримала можливість познайомитися сама з собою. Ведуча ранкового шоу зізналася, що вона не шукає заміну чоловіку, адже волею випадку вона вже зустріла нове кохання.

В мене в житті все трапляється випадково, і мені це подобається. Я не перебуваю в активному пошуку. Я вже закохана, випадково вийшло, звичайно ж, і зараз насолоджуюся цим почуттям.

Щаслива Марина Леончук поки не розповідає, хто її новий обранець. 

Дивіться також знімки зі зворушливої фотосесії, в якій знялася Марина Леончук зі своїм сином після розлучення.

Новини по темі