Маша Єфросиніна відреагувала на запрошення у Танці з зірками ефектним відео

Танці з зірками

Зірка виконала грузинський танок.

Поділитися:

Триває #танціззіркамиchallenge, зіркова естафета учасників нового сезону легендарних оновлених Танців з зірками на 1+1, в рамках якого учасники передають танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у проекті. В результаті зіркового челленджу уся країна дізнається імена учасників, які будуть підкорювати глядачів своїми запальними танцями на паркеті у новому сезоні вже цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про Машу Єфросиніну, які відкриють її по-новому

Сьогодні свою відповідь на виклик, який кинув грузинський красень Іраклі Макацарія, дала телеведуча Маша Єфросиніна. На своїй сторінці у соціальній мережі зірка опублікувала кумедне відео, у якому погодилась взяти участь у новому сезоні проекту та станцювала запальний танець. Окрім того, Марія передала #танціззіркамиchallenge всесвітньо відомому боксеру та володарю титулу чемпіону світу у легкій вазі Денису Берінчику.

 

A post shared by Masha Efrosinina (@mashaefrosinina) on

З ким із професійних танцівників вийде на паркет Марія Єфросиніна, глядачі телеканалу 1+1 побачать у новому сезоні Танців з зірками. Також незабаром вся країна дізнається, чи прийме виклик спробувати танцювальні здібності професійний боксер, відомий на весь світ своїми ефектними виходами на ринг у національних костюмах, козацьких шароварах та верхи на коні.

Нагадаємо, в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів та зірок-учасників у порівнянні з минулим роком. Вже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників та насолоджуватись їхніми запальними танцями на паркеті.

За правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер «Голосу.Діти» MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов, а ось імена зіркових учасників та танцівників поки тримаються в суворій таємниці.

Крім того, продюсери заінтригували глядачів можливою участю в проекті зірки американської версії шоу. Новий сезон легендарного оновленого проекту Танці з зірками глядачі телеканалу 1+1 зможуть побачити вже цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія: біографія та цікаві факти

Новини по темі