Media trip в шоу Голос країни організовує вища школа Media&Production

Голос країни
Екскурсія за лаштунки шоу Голос країни
1plus1.ua

Учасники зможуть побачити, як створюються великі розважальні шоу.

Поділитися:

Вища школа Media&Production анонсувала проведення розважально-освітнього проекту Media trip в шоу Голос країни спільно з організаторами шоу Голос країни, «Голос. Діти», Танці з зірками та Маленькі гіганти. Програма проекту передбачає серію з трьох вебінарів, тематичних екскурсій з переглядом генеральних репетицій шоу, які пройдуть у телевізійному містечку 1+1, де відбуваються прямі ефіри Голосу країни.

Участь у Media Trip стане у нагоді тим, хто бажає відчути, зрозуміти та побачити власними очима, як створюються великі розважальні шоу. Учасники отримають можливість доторкнутись до магії телебачення та легендарних світових бестселерів – «Голосу Країни» й «Танців з зірками», адже вперше управління великих розважальних шоу 1+1 media відчиняє двері за лаштунки головної вокальної сцени країни.

«Це ексклюзивна подія для України. Ще жодне шоу масштабного всеукраїнського рівня не було готове провести глядачів та людей, зацікавлених у професійному зростанні, за лаштунки виробництва й розкрити секрети створення найбільш рейтингового проекту країни.

Впевнений, наша команда зможе поділитись унікальними знаннями, що стануть у нагоді широкому колу професіоналів.

А екскурсії, у свою чергу, привідкриють завісу таємниці та покажуть практичну частину створення Голосу країни, ‒ наголосив Володимир Завадюк, керівник управління виробництва Великих розважальних шоу в 1+1 Продакшн.

Серія вебінарів орієнтована на професійну аудиторію та стане корисною для експертів зі світу телебачення, бізнесу, приватних підприємців, режисерів, постановників, журналістів, кастинг-менеджерів, селебріті-менеджерів, івент- та бренд-менеджерів, організаторів корпоративних чи приватних свят, продюсерів, менеджерів ТВ-шоу.

Крім того, подія стане ексклюзивною перепусткою для глядачів до яскравого та захопливого закулісся шоу Голос країни. За допомогою екскурсій, кожен отримає можливість дізнатися, як зсередини створюється і працює культове шоу.

Під час вебінарів експерти поділяться такими знаннями, як:

  • Великі розважальні формати: тенденції, тренди в світі та Україні.
  • «Голос країни» та «Голос. Діти»: анатомія проектів, особливості створення та розвитку команди.
  • Розробка контенту та постановка шоу.
  • Star-продюсування : як знаходити контакти зі світовими зірками  та організовувати їх виступи на шоу, як вести переговори, критичні питання у роботі з зірками.
  • Як стати Зіркою. Райдер ‒ це?
  • Успіхи та fack-ups шоу «Голос країни»: наш досвід як робити, а як – ні.
  • Інтерактивні тематичні екскурсії з можливістю побачити підготовку прямого ефіру проекту.

Вебінари відбудуться 6, 13 та 20 квітня, екскурсії пройдуть 7, 14 та 21 квітня. Реєстрація на перші події вже відкрита.

Тривалість кожного вебінару ‒ 60 хвилин, кількість місць необмежена. Екскурсії з переглядом генеральної репетиції – 5 годин, кількість місць обмежена до 30 осіб. Можливе окреме придбання вебінару, екскурсії з генеральною репетицією або придбання одразу двох опцій комплектом. 

Переглянути ролик про проект можна тут.

Новини по темі