Мелодрама «Катерина» стала найбільш рейтинговим художнім фільмом вихідних

Катерина

4-серійна мелодрама «Катерина», прем'єра якої відбулася в минулу суботу, успішно пройшла на каналі «1+1» і стала лідером слоту.

Поділитися:

Мелодрама «Катерина»: 5 фактів про новий серіалУ суботу, 26 листопада, на телеканалі «1+1» показали 4-серійну мелодраму «Катерина», адаптацію однойменної поеми Тараса Шевченка до сьогодення.

Продукт продемонстрував високі показники телеперегляду: рейтинг фільму склав 4.6%, частка – 13.8% (18-54, Україна). Варто зазначити, що частка фільму росла від серії до серії. Так, показник першої серії склав 12.0%, а до четвертої він збільшився до 16.6%. Таким чином, продукт став найбільш рейтинговим художнім фільмом вихідних (26-27 листопада) на українському ТБ.

ТОП-6 каналів у слоті х/ф «Катерина» (частка, 18-54 Україна)

«У нашій серіальній лінійці цього сезону багато яскравих нестандартних прем'єр. Минулої суботи вийшов ще один незвичайний проект, який був високо оцінений аудиторією і викликав помітний позитивний резонанс в соціальних мережах. Мелодрама «Катерина», навіяна поемою великого українського класика, задумана автором Андрієм Кокотюхою ще кілька років тому, звучить сьогодні як ніколи доречно і актуально. Хочеться відзначити ліричність, ніжність і гостроту емоцій в роботі всієї знімальної групи і особисто подякувати режисеру Олександру Тименко і продюсерам Вікторії Забулонській і Марині Городецькій», - коментує головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васільєва.

ДИВІТЬСЯ ВСІ СЕРІЇ МЕЛОДРАМИ «КАТЕРИНА»

Цікаво, що інтернет-користувачі високо оцінили проект, особливо відзначивши роботу акторського складу і мелодійну українську мову, яка звучить в серіалі.

«Гордість прокинулася за наше українське кіно! Дуже гідний фільм. Отримала велике задоволення від перегляду!».

Дуже важливо пам'ятати застереження мудрого наставника Тараса Шевченка. Фільм сприймається легко, а артисти доносять ідею переконливо і правдиво.

«Паралель з твором Шевченко дуже доречно і цікаво проведена. Під враженням», «Вперше так сподобався фільм! Мова чиста, є чому повчитися, актори професійні, сюжет цікавий і реальний. Такі фільми потрібно частіше транслювати для молоді на ТБ», – писали користувачі на сторінці каналу «1+1» в Facebook.

Нагадаємо, виробництвом мелодрами займався «Sister's production» на замовлення каналу «1+1». Режисер – Олександр Тименко. Автор ідеї та сценарист - Андрій Кокотюха. Продюсери – Олександр Ткаченко, Олена Васільєва, Вікторія Забулонська, Марина Городецька. У серіалі зіграли Валерія Ходос, Марк Дробот, Ольга ГришинаМарк Дробот та Ольга Гришина одружилися, Наталя Сумська, Анатолій Хостікоєв, Дмитро Сова, Дар'я Трегубова.

За сюжетом мелодрами «Катерина», в село на Черкащині на натурні зйомки історичної картини приїжджає столична знімальна група. Дочка консервативних педагогів Катерина без пам'яті закохується у відомого актора Олексія Красильникова, і це змінює не тільки її життя, але і життя всіх, хто оточує дівчину.

Нагадаємо, в цьому році телеканалу «1+1» запустив лінійку проектів, присвячених екранізації українських художніх творів. Наприкінці вересня відбулася прем'єра 4-серійної драми «Століття Якова» за романом-бестселером Володимира Лиса, яка викликала тривалу дискусію в суспільстві. Зараз телеканал «1+1» працює над створенням проекту «Чорний ворон» за однойменним романом Василя Шкляра.

Показники розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК, оператор панелі - Nielsen, моніторинг - Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом «1+1». Показники розраховані для цільової аудиторії 18-54 (Україна). Детальніше за показниками і позначенням аудиторій в глосарії ІТК. http://tampanel.com.ua/about/glossary/

Новини по темі