«Мій оберіг – мамина молитва», – учасниця Голосу країни-8 Олена Луценко

Голос країни

Співачка зізналася, що не очікувала такої сильної підтримки від глядачів.

Поділитися:

Минулої неділі за результатами глядацького голосування однією з півфаналістів команди Сергія Бабкіна у  стала 20-річна дівчина з народним голосом Олена Луценко з Білої Церкви, яка у першому прямому ефірі підкорила українців своєю щирістю.

«Зізнаюсь, що я не очікувала такої підтримки від глядачів і дуже рада, що саме українська пісня у моєму виконанні змогла достукатися до сердець людей, які дивились прямий ефір. Сергій Бабкін завжди нас просить бути справжніми на сцені, не ховатися за масками та відкривати душу глядачам. Тепер я відчуваю велику відповідальність, вона не дає мені підвести тренера та українців, які за мене голосували», – сказала Олена на онлайні АіФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час виступу учасниці Голосу країни запалала сцена

Також талановита дівчина з Білої Церкви розповіла про свій оберіг, завдяки якому відчуває себе впевнено на сцені:

«Моїм оберегом є мамина молитва. Це найкращий захист у світі. Я вважаю, що поки живі наші батьки, які моляться за нас щодня, нам, дітям, нічого не страшно», – сказала Олена.

Цікаво, що після онлайну Олена поїхала додому, на час перервавши репетиції із тренером, щоб похрестити дитину сестри:

«Для мене це дуже відповідальна подія, адже я стаю хрещеною мамою. Вважаю, що діти мають виховуватися в українських традиціях, а батьки – прививати віддану та щиру любов до батьківщини з дитинства», – сказала дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіанджа покинула Голос країни у першому прямому ефірі

Нагадаємо, що Олена Луценко родом з Білої Церкви, народилася у співочій сім'ї, в якій досі збереглася давня українська традиція виконувати народні пісні з родичами за обіднім столом. Для того, щоб дівчина могла розвивати свій дар співу, її батьки довгий час відмовляли собі у багатьох благах та працювали на декількох роботах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому син Повалій залишив тріо за крок до півфіналу Голосу країни-8

Зазначимо, до півфіналу проекту пройшли Олена Луценко та Дмитро Самко з команди Сергія Бабкіна, підопічні Джамали Анна Трінчер та Христина Храмова, вокалісти Потапа Микита Трондін та Србуі Саргсян, а також Андрій Рибарчук та Михайло Сосунов, наставником яких є Тіна Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кароль, Бабкін, Потап і Джамала вперше заспівали разом

У півфіналі у команді кожного тренера лишилося по 2 учасники. Вже цієї неділі, 22 квітня, у прямому ефірі Голосу країни кожен із них виконає сольну пісню та заспіває дуетом із наставником. Доля учасників залежатиме від глядацького голосування та оцінки тренера. Кожен наставник матиме 100 відсотків, які він розділить між двома учасниками. Глядацькі смс та дзвінки також переведуться у відсотковий еквівалент та додадуться до тренерських. Чия відсоткова сума виявиться більшою – той і пройде до суперфіналу.

Наразі продовжується продаж квитків на прямі ефіри восьмого сезону Голосу країни, які можна придбати за посиланням.

Дивітьcя півфанал Голосу країни-8 наступної неділі, 22 квітня, о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі