«Міняю жінку»: Як мама з Мальти робитиме із нового чоловіка бізнесмена

Міняю жінку
09:30
Будні
«Міняю жінку»: Як мама з Мальти робитиме із нового чоловіка бізнесмена
Фото: freepik.com

А киянка відпочиватиме у своє задоволення.

Поділитися:

Сьогодні, 12 листопада о 22:45, глядачі каналу 1+1 побачать продовження 14 сезону улюбленого реаліті-шоу мільйонів українців – «Міняю жінку».

Цього разу на телеглядачів чекає міжнародний обмін. Перша родина проживає у сонячній Мальті. Мама Сніжана – українка, яка п'ять років тому виїхала до нової країни, щоб досконало вивчити англійську. Натомість знайшла собі чоловіка – італійця на ім’я Вальтер. Згодом народила доньку Аврору і заснувала невеличку агенцію з навчання за кордоном. Пара познайомилася, коли Сніжана працювала менеджером у ресторані. Чоловік дуже довго завойовував увагу дівчини і вже тоді зрозумів, що вона буде його дружиною. Сніжана та Вальтер вирішили взяти участь у проекті, аби отримати новий досвід від тимчасової сім'ї.

Друга родина проживає під Києвом. Мама Наталя – вчителька англійської мови 1-2 класів. Тато Валерій – людина творча, «генератор» бізнес-ідей, який працює будівельником у Польщі. Пара виховує двох дітей. Наталя дуже хоче, аби проект допоміг зрозуміти Валерію, що потрібно бути головою родини не тільки на словах, а й на ділі.

Перший день обміну здивував обох жінок, але кожну по-своєму. Сніжана була шокована станом квартири, в якій проживає нова родина. Під час знайомства з тимчасовим чоловіком вона одразу запитала, в чому проблема, і чому діти повинні жити в такому занедбаному місці. Декілька днів вона намагалася зрозуміти поведінку Валерія та допомагала йому реалізувати ідеї зі збуту товару, який він привіз із Польщі. А також дізнавалася, чому він вважає нормальним те, що зраджує своїй дружині.

Наталя своєю чергою потрапила до справжнього раю. Вже у перший день жінка попросила Вальтера здійснити її мрію і піти до моря. Тимчасовий чоловік не звик відмовляти своїй дружині, тому всі забаганки Наталі виконував із задоволенням. Натомість тимчасова дружина захотіла влаштовувати собі сюрприз самотужки – попросила у Вальтера гроші з сімейного бюджету на подарунки собі та своїй сім’ї.

Під час зміни правил обидві жінки вирішили виправити звичний побут родини. Сніжана прийняла рішення, що тимчасовому чоловіку потрібно, насамперед, розв'язати власні проблеми і поспілкуватися з професіоналом, аби його стосунки з жінкою налагодилися. А Наталя забажала провести вільний час із задоволенням та користю для себе.

Як закінчився обмін, і чи змінилося життя сімей після проекту – дізнайся вже сьогодні. Вмикай о 22:45 телеканал 1+1 та дивись улюблене реаліті-шоу «Міняю жінку»!

Новини по темі