«Міняю жінку»: Як нова мама намагатиметься врятувати родину від сімейної кризи

Міняю жінку
09:30
Будні

Чи вдасться їй це?

Поділитися:

Сьогодні, 3 грудня о 22:45, глядачі 1+1 побачать продовження 14 сезону улюбленого реаліті-шоу мільйонів українців – «Міняю жінку».

Цього разу на телеглядачів чекає обмін між родинами «сусідами». Обидві сім’ї з Кіровоградщини. Перша – заможні та відомі в районі підприємці, які живуть в Новомиргордці. Мама Людмила – директорка міського будинку культури. Тато Віктор – місцевий бізнесмен. У пари четверо дорослих дітей, наймолодша Юля живе з батьками. Разом вони живуть вже понад 16 років. Вважають, що всі кризові ситуації були пережиті й успішно вирішені, тому залюбки поділяться своїм досвідом із іншою родиною.

Друга родина живе поруч, в селі Панчеве. Мама Олена працює помічницею вихователя в дитячому садочку, співає в хорі, танцює та читає гумористичні історії подругам. Тато Олег не працює за фахом акушера, а заробляє гроші на будівництві. Через це він досить часто відсутній вдома. У пари є син Макар.

Перший день обміну здивував маму Олену. Як справжня домогосподарка вона одразу звернула увагу на те, що в домі не прибрано. Жінка вважає, що зіркова родина повинна жити по-зірковому: чисто й гарно. У перший же день новий чоловік вирішив познайомити тимчасову маму з кумами й пограти в більярд. Олена швидко зрозуміла, що це не її забава, особливо, коли вдома сидить і сумує донька Юля. Мама одразу вирішила залишити компанію, аби провести час із дитиною і дізнатися про те, що її бентежить.

Людмила ж після першої зустрічі з новим чоловіком була здивована, що родина вже рік як розлучена, але живе під одним дахом. Випитавши всю правду в Олега і Макара, вона зрозуміла, що діяти потрібно радикально, адже так жити не можна. У перший же вечір при зустрічі з подругами, вона також намагалася дізнатися у жінок про їхніх чоловіків, давши зрозуміти Олегу, що його спосіб життя і постійна відсутність не є нормальною. Через це у тата піднявся тиск і він пішов відпочивати, не дочекавшись закінчення «вечірки».

Під час зміни правил обидві жінки вирішили виправити звичний побут родини. Олена вирішила звернути увагу тимчасової родини на те, що маленькій Юлі потрібна увага батьків, а Людмила намагалася виправити поведінку Олега, аби його життя з дружиною налагодилося.

Новини по темі