«Міняю жінку»: Чим закінчиться перебування екстрасенса у новій родині

Міняю жінку
09:30
Будні

Дивись новий випуск улюбленого реаліті-шоу сьогодні о 22:45.

Поділитися:

Цього разу в «Міняю жінку» на телеглядачів чекає обмін між різними за стилем життя родинами. Перша сім’я із Одеси. Мама Юлія блогер-дієтолог – переможниця популярного телевізійному шоу про схуднення. Зараз дівчина допомагає іншим досягти таких результатів, розробляючи дієтичне меню та поради. Голова родини тато Ярослав – директор будівельної компанії. Пара виховує маленьку доньку.

Друга родина з Дніпра. Мама Ольга – екстрасенс, а тато Олег поєднує роботу та виховання трьох дітей: синів Олексія і Леоніда та наймолодшу доньку Любов. Попри здібності мами, сім’я вважає себе звичайною. Єдина відмінність від інших – це підхід до виховання. На думку Ольги та Олега, діти повинні вже змалечку відчувати відповідальність за свої вчинки, тому вони не карають їх за погані оцінки чи незроблені уроки та дозволяють навіть пропустити інколи школу. Але натякають на те, що за свої старання чи роботу вони отримуватимуть лише те, на що заслужили, привчаючи їх до самостійності.

Перший день обміну здивував маму Юлю. Вона не на жарт була стурбована, що потрапила до родини, яка займається магією. Пізніше дівчина переконалася, що в родині немає негативної енергетики. Заспокоївшись, Юля вирішила скористатися нагодою й запитати про майбутнє у тещі, яка теж мала дар провидиці. Жінка також спробувала й собі навчитися дізнаватися про долю на картах. Її також турбувала поведінка тимчасового чоловіка, який вів себе відлюдкувато без камер і не розмовляв з нею. Три дні нова мама не могла сприйняти поведінку чоловіка, тому зібравши родину за вечерею, вирішила розставити всі точки над «і». Як пізніше стало відомо, вона просто не могла зрозуміти, в яку родину потрапила, бо ніхто нічого їй не розповідав.

Екстрасенс Ольга одразу зрозуміла, що новий тато любить все контролювати. Вже з першого дня їй здалося, що він занадто вимогливий і суворий до своєї тещі. Ольга спробувала себе в ролі дієтолога. Жінка провела перший свій прямий ефір в соціальній мережі замість Юлі і розробила дієтичну програму для підписників. Зрозумівши, що родина дуже зациклена на здоровому харчуванні й схудненні, мама спробувала дізнатися у тимчасового чоловіка, чи буде він так само любити дружину, якщо та раптом знову набере вагу, адже, на її думку, він до цього ставиться занадто серйозно. Під час зміни правил обидві жінки вирішили внести певні корективи у життя родин. Нові правила в Одесі були сприйняті не дуже охоче. Жінка викликала на себе бурю невдоволення від тата Ярослава, який був не згодний з її думкою.

До чого призведе ця авантюра та як нові родини звикатимуть один до одного, дивись уже сьогодні о 22:45 у реаліті-шоу «Міняю жінку» на 1+1.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі