«Міняю жінку»: Чим закінчиться запрошення тимчасової дружини до сауни

Міняю жінку
09:30
Будні

Сьогодні о 22:45 побачиш новий випуск улюбленого реаліті-шоу.

Поділитися:

Цього разу в «Міняю жінку» обмін відбудеться між різними країнами. Молода українська сім’я переїхала декілька років тому до Польщі в місто Ополе. Мама Любов працює в салоні масажних крісел та доглядає маленького сина Мира, тато Олександр – спеціаліст на фабриці з виготовлення жалюзі. Пара була знайома давно. Після того, як Олександр вирішив кардинально змінити своє життя і виїхати за кордон, Любов поїхала до нього в гості. Недовго думаючи, чоловік запропонував жінці залишитися і одразу знайшов їй роботу. Сім’я вважає себе пескитаріанцями – людьми, які притримуються системи харчування, що включає морепродукти та рибу. Прочитавши всі книги Роберта Кіосакі тато почав потрохи вводити нову філософію життя в свою родину. Так, подружжя відмовилося від м’яса. Любов хоче, аби проект змінив світогляд прискіпливого Олександра і той почав трохи спокійніше ставитися до життя та побуту.

Інша родина проживає в містечку Снігурівка, що на Миколаївщині. Мама Світлана живе з новим чоловіком, який на 14 років молодший за неї. Подружжя виховує доньку від першого шлюбу Світлани – Катерину та спільну дитину Євгенію. Пара познайомилася в соціальних мережах. Після трьох років спілкування чоловік з жінкою зустрілися і за три дні розписалися. Молодий тато Владислав, для якого це перші стосунки, ніде не працює і доглядає за молодшою донькою. Мама ж прибирає в місцевій школі. Сім’я бере участь у проекті, аби отримати нові відчуття та пригоди. Світлана ж хоче ще побачити, як живуть і заробляють інші сім’ї.

Перший же день обміну здивував обох жінок. Любов була в шоці від умов життя нової родини, тому вона одразу вирішила, що цій сім’ї потрібен ремонт. Знайомство з чоловіком дещо здивувало дівчину. Владислав одразу показав, що мама йому до вподоби. Новий тато затіяв оглядини дружини, а потім запросив її до сауни, аби познайомитися з Любою ближче. Світлана, в свою чергу, нового тата дещо збентежила. Олександр не очікував, що жінка може бути такою сором’язливою і не мати цікавості до інших сфер життя, які можуть її розвивати фізично та морально. Чим закінчилася зміна правил у нових родинах, та чи вдалося тимчасовим дружинам донести чоловікам свій світогляд, дивіться вже сьогодні о 22:45 – у реаліті «Міняю жінку» на 1+1.

Принагідно хочемо нагадати, що сайт 1plus1.ua створив нову рубрику «Перший раз із Ясею», яка набуває все більшої популярності. Тож, якщо тебе цікавить, як урізноманітнити своє сексуальне життя з коханою людиною, переходь за посиланням

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі