Міняю жінку: Українка переконала нового чоловіка з Росії стати батьком

Міняю жінку
09:30
Будні

Україно-російський обмін дружинами у реаліті-шоу Міняю жінку привів до рішення народити дитину.

Поділитися:

У сьомому випуску одинадцятого сезону реаліті-шоу Міняю жінку-11 відбувся чи не найпровокативніший та суперечливий обмін дружинами. Закарпатська господиня Вікторія на тиждень вирушила на Схід Росії, а ведуча на радіо з Партизанська відчула, як живуть українці.

Родини, які обмінялися дружинами живуть за зовсім різними правилами. Сім'я Хименець з Мукачева економить кошти для спорудження будинку і весь час присвячує роботі. Російська родина живе одним днем, не купує продуктів та витрачає половину сімейного бюджету на розваги.

Віка, побачивши пустий холодильник запропонувала сходити в магазин. Я її переконав цього не робити, а поїхати до тещі і понабирати їжу в неї, - розповів новий чоловік Сергій.

Жінці, що звикла бути берегинею домашнього вогнища, це здалося дивним. В її родині не звикли жити, безтурботно витрачаючи всі доходи. Тож Вікторія взяла ситуацію в свою руки і змусила прийомного чоловіка з Росії подумати про майбутнє.

Досить. Пора бути розсудливими людьми, стати більш серйозними, домашніми та відповідальними, - вирішив татуювальник Сергій після відвертої розмови з новою дружиною.

Розповіді Вікторії про щастя материнства так розчулили чоловіка, що він відкинув бажання жити лише для себе і задумався про дітей. Сергій навіть арендував приміщення для тату салону, щоб забезпечити стабільність та благополуччя своїй родині.

Новини по темі