Міняю жінку: Українка стала прислугою казахської поп-зірки

Міняю жінку
09:30
Будні

Основне завдання жінки казаха – зробити чоловіка щасливим будь-якої ціною.

Поділитися:

У четвертому випуску одинадцятого сезону реаліті-шоу Міняю жінку представниці української та казахської культури обмінялися сім’ями та жили за правилами одна одної.

Чоловік Еркежан із Астани Шахарізад є місцевою поп-зіркою. Обов’язок жінки – зробити все, аби чоловіку було добре. Казахська красуня чистить взуття чоловіка, пере костюми та навіть робить йому манікюр.

Наша родина притримується казахських традицій – це частина життя, якою ми пишаємось. Думаю, ми могли б розповісти світові, як живуть справжні казахи, – каже чоловік Еркежан.

У сім’ї Вадима та Ірини із Дніпропетровська головною є донечка Саша. Батьки повністю залежать від її настрою та миттєво виконують усі примхи. Мама ні на крок не відпускає від себе дитину.

Хочеться, щоб Іра задумалася, що нас троє у сім’ї, а не двоє, – каже чоловік Ірини.

Під час перебування в українській сім'ї Еркежан найбільше здивувало ставлення Саши до батьків. За словами жінки, дитина абсолютно не поважає тата і навіть маніпулює ним.

У цій родині дівчинка керує кожним кроком батьків. Тут немає подружжя, тут є лише прислуга, яка цілодобово забавляє маленьку дівчинку, – каже Еркежан.

Ірину ж вразили манери її нового казахського чоловіка. Шахарізад майже не приділяє уваги дітям і не дозволяє жінці відпочивати.

Все обертається довкола зірки. Сенс маминого життя – це її чоловік. У дітей нічого не вкладають, – жаліється українка.

Ірина мила взуття чоловіка, чистила його одяг та прислуговувала на кухні.

Жінка живе моїм життям. Якщо мені комфортно, то вона щаслива, – каже у свій захист Шахарізад.

Як тільки в жінок з'явилася можливість змінити правила, вони радо нею скористалися. Еркежан зробила чоловіка центром сім'ї, а Сашу навчила бути самостійною та поважати батьків.

Ірина переконала Шахарізада, що йому треба більше часу приділяти дітям та піклуватися про свою жінку.

Культурний обмін у реаліті шоу Міняю жінку пішов на користь сім'ям. Вони не тільки побачили свої слабкі сторони, а й зуміли їх виправити. 

Новини по темі