«Міняю жінку»: Українська співачка влаштувала концерт в молдавському селищі

Міняю жінку
09:30
Будні
«Міняю жінку»: Українська співачка влаштувала концерт в молдавському селищі | Реаліті-шоу | 1+1
Фото: Getty Images

Замість того, щоб торгувати на ринку.

Поділитися:

Сьогодні, 19 листопада о 22:45, глядачі каналу 1+1 побачать продовження 14 сезону улюбленого реаліті-шоу мільйонів українців – «Міняю жінку».

Цього разу на шанувальників проекту знову чекає міжнародний обмін. Перша родина проживає в Києві. 50-річна мама Аллочка («Аллочка-зажигалочка») вже не вперше бере участь в обміні. Яскрава учасниця запам’яталась телеглядачам своїм неординарним стилем, запальним характером та драйвом, який вона дарує всім навколо. Мама працює стилістом-модельєром зачісок, продюсером власних кліпів, автором пісень та їх виконавицею. У цьому сезоні в неї новий, шостий, чоловік Андрій, якому 37 років. Родина проживає з донькою від попереднього шлюбу мами на ім’я Алекс та онучкою Машою. Творча сім’я вирішила знову піти на проект, аби відкрити в собі щось нове та поринути в пригоди.

Друга родина проживає в невеликому селищі в Молдові. За цікавим збігом, маму другої родини теж звуть Алла. Але 39-річна жінка – зовсім інша. Вона працює на ринку продавчинею м’яса і виховує двох доньок Андріану і Діану. Голова родини – 43-річний чоловік Андрій – займається заготовленням м’яса. У родини дуже часто виникають сварки і більшість з них через гроші. Пара навіть була на межі розлучення, але вирішила дати стосункам другий шанс.

Перший день обміну кожна з мам пережила по-своєму. Аллочка з Києва вирішила, що жити в селі – це одне задоволення. Наступного дня жінка вирушила на базар працювати. По дорозі вона привітала всіх перехожих, повеселила народ і побажала кожному вдалого дня. На ринку жінка вирішила, що її чудернацький циліндр та вбрання допоможуть продати більше, і не помилилася. До неї вишикувалась черга за м’ясом. А потім вона всіх запросила на свій сольний концерт, який допомогла їй організувати нова родина. Тимчасовий чоловік не сперечався і йшов на зустріч дружині.

Під час першого знайомства сором’язлива Алла розіграла нову родину. Жінка розмовляла виключно молдавською мовою, що було сюрпризом для сім’ї. Але пізніше всі видихнули з полегшенням, коли зрозуміли, що мама добре розуміє російську. Аби жінка стала трохи розкутішою, тато вирішив її познайомити з друзями, які влаштували для неї справжню дівочу вечірку з чоловічими танцями.

Під час зміни правил обидві мами висловили декілька незначних побажань щодо життя родин. Аллочка вирішила допомогти тимчасовій родині стати більш активною, та головним побажанням було налагодити спілкування між дітьми та батьками. Алла ж запропонувала викликати раз на тиждень хатню робітницю. Другим бажанням було – побачити Київ, адже вона вперше відвідала місто.

Як закінчився обмін і що з нових правил залишилося в родинах після проекту, дивіться вже сьогодні о 22:45 – у реаліті «Міняю жінку» на 1+1.

Новини по темі