Міняю жінку: Ідеальна мама з Чернівців здійме бурю емоцій на грецькому узбережжі

Міняю жінку
09:30
Будні

У новому випуску Міняю жінку обміняються матусями сім’ї з України та Греції

Поділитися:

Сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1 вийде новий випуск сімейного реаліті Міняю жінку, в якому відбудеться інтернаціональний обмін дружинами між Україною та Грецією.

У новому випуску шоу візьме участь родина із Чернівців, яка поважає особистий простір кожного члена сім’ї та на перший погляд вражає своєю ідеальністю. Голова родини, тато Сергій, працює в поліції рідного міста, мама Інна за професією лікар-нарколог. Вона місцева активістка, багато часу приділяє просвітницькій роботі з молоддю та навіть входить до «Клубу успішних чернівчанок». В сім’ї є також двоє діток: Ілля та Максим, які завжди допомагають мамі по господарству.

Здавалося б, навіщо ідеальній родині щось змінювати в своєму побуті завдяки проекту Міняю жінку? Однак, як виявилось, тато Сергій та мама Інна вже давно не сплять в одній кімнаті, дружина настільки віддалась суспільним справам, що майже не приділяє увагу чоловіку. Єдине, що пов’язує цих двох дорослих людей, це діти.

Українська сім’я обміняється дружинами з родиною із грецького міста Салоніки. Голова сім’ї - грек Сава, який не уявляє свого життя без комп’ютерних ігор та весь вільний час проводить за цим заняттям. Мама, українка Наталія, знайшла себе у фітнесі. Двічі на день вона відвідує спортивну залу та їсть лише білкові продукти. У пари є донька Аріанді, але дівчинці не вистачає уваги батьків, вона відчуває, що нікому не потрібна.

Варто зазначити, що разом з родиною мешкає також мама Наталі – Тетяна Олександрівна, яка контролює кожен крок своїх родичів. Тетяна Олександрівна зізнається, що навіть хотіла забрати онуку і жити з нею окремо. Життя сім’ї побудоване навколо маленького магазинчика, який приносить їм основний дохід. 

Українська мама Інна буде вражена умовами життя грецької сім’ї та намагатиметься здружити родину, але неочікувано зустріне опір від її членів. Щоб створити затишок в будинку, Інна організує генеральне прибирання та викине купу непотрібних, на її погляд, речей, про що за кілька днів пошкодує.

В свою чергу, у Наталії буде важлива місія в новій родині – їй доведеться не підвести свою колегу по проекту, вступити до «Клубу успішних чернівчанок» та підкорити членів клубу своїм умінням готувати. Вона навіть спробує повернути нового тата до кімнати до його справжньої дружини, але чи вийде це в неї, можна буде побачити сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, в новому дванадцятому сезоні реаліті Міняю жінку родинам учасників доведеться пройти випробування на міцність, а на телеглядачів чекають відверті інтерв'ю і несподівані зізнання героїв.

Нагадаємо, триває кастинг на наступні сезони проекту Міняю жінку. Родини, які прагнуть отримати новий досвід та шанс покращити власні стосунки, можуть заповнити анкету на сайті.

Новини по темі