Тато в декреті покаже майстер-клас українським матусям

Міняю жінку
09:30
Будні

У новому випуску реаліті-шоу ви дізнаєтесь, як змінюється побут, коли в декрет йде голова родини

Поділитися:

Героям нового випуску реаліті-шоу Міняю жінку доведеться по-новому поглянути на правила розподілу обов'язків між чоловіком. За правилами проекту, пари на тиждень обміняються дружинами, і глядачі побачать, як «тато-цар» і тато в декреті намагатимуться підлаштувати нових дружин під свій звичний ритм життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина «за обміном» спробує врятувати родину від розлучення

Однією з пар, які вирішили взяти участь у проекті, стало подружжя Воробйових з Харкова. Вони живуть з культом особистості в родині, адже тато Артем вважає себе царем. Він не миє посуд, не допомагає дружині в побуті, а їжу його дружина Тетяна має приносити лише в ліжко після того, як він погримає по стіні.  Окрім того, що Тетяна виховує двох дітей, доглядає за «царем-чоловіком», вона також пішла працювати адміністратором в супермаркеті, адже в родині є фінансові проблеми. Тато, в свою чергу, після роботи на будівництві найкращим відпочинком для себе вважає вечір перед телевізором. Таким чином, сім’я зовсім не проводить часу разом з дітьми.

«Мені дуже хочеться, щоб на моє місце приїхала «мама-цариця», і щоб вона не вміла готувати, прибирати, змогла підняла мого чоловіка з ліжка. Можливо, завдяки цьому обміну мій чоловік почне цінувати мене і те, що я роблю для нього, та намагатиметься щось сам змінювати», - коментує Тетяна

Другою родиною, яка взяла участь в обміні, стала сім’я Линників. Вони мешкають в передмісті Києва – Броварах.  В той час, як мама Марина обрала собі роль бізнесвумен, тато Дмитро пішов у декрет та опікується двома маленькими синами. Він проводить весь час з ними, гуляє на майданчиках, годує та навіть спить з дітьми окремо від молодої дружини. Як зазначає Дмитро, він хоче показати іншим татам, що не потрібно підлаштовуватись під стереотипи, і якщо ти хочеш більше часу проводити з дітьми, то можна піти в декрет і насолоджуватися цим часом, незважаючи на думку оточуючих. На відміну від усталених поглядів, що фінансово родину має забезпечувати чоловік, в сім’ї Линників гроші приносить Марина.

«Я сподіваюсь, що після обміну мій чоловік почне приділяти мені більше часу, адже зараз він присвячує себе лише дітям. Хочу потрапити в родину, де батьки працюють, щоб побачити, як вони поєднують роботу, дітей та встигають приділяти час одне одному. Можливо, я також зможу переглянути свій графік роботи і бути більше з родиною», - додає Марина.

Нагадаємо, за правилами проекту, 3 дні мама живе за законами нової сім’ї, а потім має можливість змінити їх, впровадивши свої. Після 6 днів родини зустрічаються, діляться враженнями одне з одним та отримують шанс змінити своє подружнє життя на краще.

Зараз триває кастинг на наступні сезони проекту Міняю жінку Родини, які прагнуть отримати новий досвід та шанс покращити власті стосунки, можуть заповнити анкету на сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міняю жінку: Ідеальна мама з Чернівців здійме бурю емоцій на грецькому узбережжі

Новини по темі