Міняю жінку: учасниця зі Шрі-Ланки проміняє палюче сонце на українські морози

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку: учасниця зі Шрі-Ланки проміняє палюче сонце на українські морози

Новий випуск реаліті-шоу вийде сьогодні о 22:00 на каналі "1+1".

Поділитися:

У новому випуску 10-го міжнародного сезону реаліті-шоу "Міняю жінку", який вийде сьогодні о 22:00 на каналі "1+1", українка буде покращувати свою карму на Шрі-Ланці, а ланкійка в Україні – перевиховувати найбрутальнішого чоловіка в історії проекту.

Лілія – бізнес-вумен з Дніпропетровська. Кожен день вона організовує роботу чоловічого колективу водіїв. Жорстко, конкретно, впевнено, - так вона спілкується зі своїм чоловіком. Разом вони виховують сина. На тиждень Лілії доведеться відмовитися від звичного ритму життя і помінятися місцями із Сандоні з містечка Мітіягода на Шрі-Ланці.

Її чоловік у змозі забезпечити свою сім'ю, тому жінка цілком присвячує себе вихованню дочок. Ланкійка впевнена, що живе в найщасливішій родині, а діти мають намір в майбутньому брати приклад зі своїх люблячих та дбайливих батьків. Сандоні хоче поділитися своїм життєвим досвідом з іншими сім'ями, а її чоловік – показати жінці з Заходу, яке воно, життя за буддистськими заповідям.

Під час експерименту українку заженуть у кут ментальні розбіжності, а ланкійку – стиль життя нового "чоловіка". З якими ще труднощами доведеться зіткнутися учасницям? Не пропустіть новий випуск реаліті-шоу "Міняю жінку"!

Новини по темі