Міняю жінку: Історія української сільської сім'ї до сліз розчулила багатійку з Індії

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку:  Історія української сільської сім'ї до сліз розчулила багатійку з Індії

Учора на "1+1" стартував десятий міжнародний сезон проекту "Міняю жінку"

Поділитися:

Учора, 3 вересня, на "1+1" стартував десятий міжнародний сезон проекту "Міняю жінку".

У першому випуску показали обмін Тавричанка-Індія, який із ніг на голову перевернув життя героїнь. Так, індуска під прицілами камер давала раду десятьом галасливим дітлахам, а українка на власній шкірі переконувалася, чому багаті теж плачуть.

Наша землячка вирушила до Бангалору, де стала тимчасовою дружиною йога-терапевта, який відкрив у ній потаємні чакри. Там звиклій спозаранку починати поратися жінці зовсім не довелося напружуватися - усі хатні справи за неї робила покоївка.

Героїня ж із Індії, яка все життя будувала кар'єру стиліста, в Україні довелося чепурити корів. Дізнавшись, що їх доведеться ще й доїти, іноземка почала так гучно реготіти, що глядачі вмить розпізнали симптоми істерики. Точно так індійська красуня реагувала й на потребу власноруч готувати для десяти дітей та ще й чоловіка. Словом, бізнес-вумен подумки складала план втечі, аж поки не побачила малюків. Сім'я прийшла знайомитися і розчулила свою гламурну гостю до сліз. Ну кого не вразить історія про чоловіка й дружину, у яких троє своїх і семеро прийомних малюків?

Що український татусь розповів новій жінці про своє інтимне життя? Як індійська багатійка ладнала з членами нової родини, з птицею та худобою у дворі? А як жінка з Тавричанки шукала спільну мову з йогом, який побачив її наскрізь?

Дивіться у відео онлайн:

Новини по темі