«Містер світу» Богдан Юсипчук зізнався, чому розлучився з коханою

Богдан Юсипчук розповів про стосунки з екс-коханою
Фото: Олена Полковникова

Суддя проекту Модель XL дав щире інтерв'ю.

Поділитися:

Новоспечений суддя проекту Модель XL Богдан Юсипчук здобув звання «найгарнішого чоловіка світу». Певно, багатьом здається, що цей чоловік – ідеальний. Справді, Богдан має багато чеснот, однак, як зізнався журналу НАТАЛИ, усього досягає завдяки праці та наполегливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фото українського «Містера світу», від яких жіночі серця заб'ються швидше

«Я не народився «ідеалом», колись у мене була проблемна шкіра, дурнувата зачіска, спортом особливо не захоплювався, тому навіть з’являлося невелике черевце. Потім я зрозумів, що потрібно щось у житті міняти, якщо хочу, щоб життя навколо мене змінилося. І зараз, коли мені дівчата роблять компліменти, я дуже ніяковію. Вважаю, чоловік не має бути красивим. Він мусить бути харизматичним і сильним. Якщо на першому місці зовнішність, то це не чоловік. На конкурсі такі були, але вони пасли задніх. Насамперед повинна бути сила, внутрішня і зовнішня, а потім все інше».

Також красень зізнався, що напередодні участі в конкурсі розлучився з коханою:

«Із дівчиною розійшовся, тому що вона в мене не вірила. Коли я кажу, що виграю, а близька людина каже, що ні… Це було дуже складно, але я розумів: коли цього не зроблю, то дійсно не стану переможцем».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Містер світу Богдан Юсипчук зізнався, чи вільне його серце

При тому, що Богдан Юсипчук приділяє велику увагу своїй зовнішності, на жіночу красу він дивиться по-особливому.
 
«Я думаю, що жінка повинна приймати себе такою, якою вона є, це по-перше. Але по-друге, постійно вдосконалюватися. Себе треба любити, бо коли сам себе не любиш, інші також не полюблять, – але ставитися до себе критично і постійно розвиватися. Це те, чого я буду вимагати від моделей. Я суддя жорсткий, але справедливий, я так само ставлюся і до себе. Інакше результату не буде ніякого.
Сам я ніколи не обирав дівчат за стандартами краси. У стосунках повинна бути якась «хімія». Я не ставлю зовнішність на перше місце. Якщо до людини немає поваги, то зовнішність нічого не врятує».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгарніший чоловік світу Богдан Юсипчук розповів, чим його вражають пишнотілі жінки

Дивіться революційний проект Модель XL цієї осені на 1+1. У реаліті учасники з пишними формами, які бажають зламати застарілі стереотипи у світі моди і довести собі та оточенню, що природна краса – це привабливо та сексуально, проходять низку випробувань під наглядом суворого журі.