Місячний календар стрижок на листопад 2017 року

Місячний календар стрижок на листопад 2017 року
freepik.com

Дізнайтеся, які дні будуть сприятливими для оновлення зачіски

Поділитися:

Осінь стає дедалі холоднішою, тож наша шкіра й волосся потребують максимального доглядуДе знайти вітамін D у хмарну осінню пору. Правильне харчування, регулярні заняття спортом та активний спосіб життя допоможуть вам залишатися здоровими, а поради місячного календаря допоможуть закріпити осінні процедури оздоровлення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на тиждень із 30 жовтня до 5 листопада

Волосся - це своєрідне джерело сили, тому будь-які процедури7 простих порад для поліпшення психічного здоров’я, пов’язані із ним, можуть вплинути на нашу біоенергетику. Найкращим часом для походу в перукарню в листопаді вважаються дні зростаючого місяця, адже саме у цей період наше волосся особливо швидко росте. Експерти стверджують, що сприятливими днями для нової зачіски у цьому місяці стануть:  3, 6, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 22, 28, 30 листопада.

До несприятливих днів для перукарських процедур слід віднести дні повного Місяця та молодика. Пам’ятайте, що будь-які зміни зачіски у цей період можуть призвести до погіршення стану вашого волосся та уповільнення їх росту. 

Астрологи також зауважують, що стригти волосся буде небезпечно на стику чвертей Місяця. У ці дні можлива поява лупи та навіть випадіння волосся. Отже, несприятливі дні для стрижки в цьому місяці: 1, 2, 4, 5, 7, 9, 10, 17, 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 27, 29 листопадаЧим відрізняються тональні креми і який обрати

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська розкриває секрети краси та молодості