Модель plus size Тетяна Мацкевич провела майстер-клас із позування (відео)

Суддя Модель ХL виконала стильний танець.

Поділитися:

Учора глядачі 1+1 побачили новий випуск проекту Модель XL, в якому учасницям довелося пройти три складні випробування. Зіркові члени журі проекту, Катя Осадча, Андре Тан, Влад Яма та Тетяна Мацкевич, серед 30 дівчат із пишними формами обрали 10, які продовжать участь у реаліті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча розповіла, як не стати мішенню для бодішеймерів

Одним із завдань, яке мали виконати учасниці шоу, стало випробування танцем у стилі вог, який повністю складається з елементів позування. Конкурентки мусили попарно зустрітися у батлі.

Зйомки двобоїв відбувалися пізно ввечері, поруч із величезним покинутим кораблем та вогнями, що палали з бочок. До всього, дівчата стали свідками стильного танцю у виконанні судді Тетяни Мацкевич – це стало для учасниць неабиякою несподіванкою. 

Танці – це те, що має бути в житті кожної моделі, а plus size моделі – тим більше. Вони дають грацію та легкість, – зазначила Тетяна Мацкевич. 

«Танець у стилі вог перебуває на межі танцю як такого та навичок фотомоделі. У цьому випробуванні ми хотіли визначити, хто з дівчат – справжня діва, хто відчуває цю силу в собі», – пояснив Влад ЯмаВлад Яма: «Я не очікував, що пишні жінки будуть такі привабливі та апетитні».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя Модель XL розповіла про конкуренцію із стандартними моделями

Після батлу проект залишили сім дівчат, а на решту чекало нове випробування – дефіле в японських кімоно. Урешті-решт судді обрали 10-ку пишних красунь, які змагатимуться за звання найкращої моделі plus size.

Продовження змагань дивіться наступного вівторка о 22.00 на 1+1.