Модні тенденції фарбування волосся осені 2018

Як фарбувати волосся восени 2018
@tanyaprentkovych

Усе про головні відтінки волосся у новому холодному сезоні.

Поділитися:

У певний період свого життя кожна жінка прагне змін та оновлення. Що може краще освіжити та подарувати гарний настрій, ніж нова зачіска? Ми підготували для вас добірку із семи найпопулярніших відтінків і технік фарбування волосся, які допоможуть відчути себе неповторною та особливою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підібрати свій колір волосся: Секрети фарбування

КАВА З МОЛОКОМ 

Колір кава з молоком багатий декількома відтінками - коричневого, кремового, блонду, карамельного. Він додає образу жіночності й ніжності, роблячи його по-осінньому романтичним. Залежно від кольору вашої шкіри hair-експерт повинен підібрати більш холодний або теплий відтінок кави з молоком для вас. 

@rosiehw

МЕДОВО-ЗОЛОТИЙ БЛОНД 

Це чудова альтернатива для платинових блондинок, котрі прагнуть змін. Для досягнення медово-золотого блонду вам достатньо просто затонувати волосся. Результат буде чарівним!

@tanyaprentkovych

ПЛАТИНОВИЙ БЛОНД

Восени 2018-го не поступається новинкам класика - ідеальний платиновий блонд. Так, ми всі знаємо наскільки важко підтримувати цей відтінок, проте його краса безсумнівно цього варта. Холодний сріблясто-білий відтінок волосся зачаровує своєю жіночністю та елегантністю. 

РОЖЕВЕ ЗОЛОТО 

Такий відтінок блонду - на піку популярності восени 2018-го. Спробуйте пофарбуватся повністю або ж додати трохи полуничного на кінці волосся. Зауважмо, що hair-тренд рожеве золото безсумнівно буде актуальним до кінця цього року. 

 

@lorealhair

ТЕМНЕ КОРІННЯ

Темне волосся біля коріння у блондинок вже давно перестало бути антитрендом. Навпаки - такий ефект додає жіночому образу невимушеності та сексуальності. Головне, аби перехід від темного коріння до блонду був плавним. 

@g.bar.kiev

СТИГЛА ОЖИНА 

Оскільки ультрафіолет знову став одним із наймодніших кольорів нового холодного сезону, цей hair-тренд нас не дивує. Таке пофарбування більше пасує брюнеткам з густим довгим волоссям. Найкраща техніка фарбування для кольору стигла ожина - балаяж. 

@lorealhair

СТРОБІНГ І КОНТУРИНГ

Стилісти назвали стробінг і контуринг новим хітом у фарбуванні волосся ще влітку, адже правильне оформлення такого фарбування допомагає не тільки досягнути ідеального відтінку волосся, а й скоректувати риси обличчя. Контуринг - це своєрідна гра між світлими і темними відтінками. Така модна техніка допомагає витягнути обличчя, зробити акцент на вилиці та зробити очі виразнішими. Стробінг - процес нанесення фарби, яке залежить від особливостей будови вашого обличчя. Це фарбування є суто індивідуальним, і ваш колорист обов’язково повинен враховувати усі деталі.

@doutzen

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніший колір волосся осені 2018