Могилевська боротиметься за останніх учасників у новому образі

На глядачів чекає останній день сліпих прослуховувань

Поділитися:

Цієї неділі, 26 листопада, о 21:00  на телеканалі 1+1 відбудеться останній етап «сліпих прослуховувань» четвертого сезону найбільш  масштабного дитячого вокального проекту Голос. Діти, в рамках якого зіркові тренери проекту Наталя Могилевська, гурт «Время и Стекло» и MONATIK повністю сформують свої команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос. Діти 4 випуск онлайн – сліпі прослуховування 26.11.2017

Недільного вечора на глядачів Голосу.Діти-4 чекає багато несподіванок. Цікаво, що Позитив подарує Наталі Могилевській роги головної героїні з фільму «Чаклунка», яку зіграла Анджеліна Джолі, Малефісенти. В свою чергу,  Наталя Могилевська припустить, що новий образ допоможе їй забрати усіх талановитих вокалістів до своєї команди.

У новому випуску Голос. Діти на головну сцену країни вийде донька чемпіона України з мотокросу Павла Калініна 10-річна Ліза з Одеси. Цікаво, що брат дівчинки Микита - єдиний український мотогонщик, який виступає на чемпіонатах світу з мотоспорту. Ліза також мріє прославити свою сім’ю, але вже в якості вокалістки. Дівчинка виконає пісню Beyonce «Listen», але чи зможе вона розвернути тренерські крісла, глядачі дізнаються вже скоро.

Також на сцену вийде 13-річна Ніно Басилая з Києва, яка вже два сезони поспіль намагається пройти до проекту «Голосу.Діти». Так, минулого сезону Ніно виступала на «сліпих прослуховуваннях», коли єдине місце залишилось у команді MONATIK, і співак, не натиснувши кнопку, дуже шкодував про це. Але дівчинка повернулась цього сезону з бажанням розвернути усі три тренерські крісла. Також на сцену «Голосу.Діти» вдруге прийде підопічна Потапа у другому сезоні проекту 12-річна Катерина Манузіна з Білої Церкви, яка запам’яталась глядачам яскравим виконанням пісні «Гармонь». Окрім того, глядачі побачать виступ маленької фанатки книг 11-річної Софії Шкідченко з Києва, яка виконає популярну пісню «The Fox» норвезького дуету «Ylvis».

Окрім того, у процесі боротьби за останніх учасників «сліпих прослуховувань» співачка навіть задумає стрибнути з парашутом у разі, якщо маленькі вокалісти оберуть команду співачки. 

Нагадаємо, що у четвертому сезоні у команді кожного тренера є всього 12 місць. Так, після третього випуску «сліпих прослуховувань» у команді MONATIK залишилось – 4 місця, в команді гурту «Время и Стекло» - 2 , у Наталя Могилевської - 3.

Зазначимо, що наступним етапом Голосу.Діти-4 стануть «вокальні бої», в рамках яких зіркові тренери сформують трійки зі своїх учасників. За результатами «боїв» у кожній команді залишиться лише 4 вокаліста, які у подальшому пройдуть у етап «нокаути».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця «Голосу. Діти-4» стане членом журі дитячого «Євробачення–2017»