Могилевська, Время и стекло та MONATIK згадали, які життєві випробування змусили їх плакати

Дізнайтеся, що нового чекає на вас у новому випуску співочого шоу

Поділитися:

Цієї неділі, 19 листопада, о 21:00 відбудеться третій ефір етапу «сліпих прослуховувань» четвертого сезону найбільш  масштабного дитячого вокального проекту Голос. Діти

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дитячому Євробаченні-2017 можна буде голосувати за свою країну

Цього тижня на прихильників Голосу. Діти чекає виступ 11-річного фаната видатного українського композитора-виконавця Володимира Івасюка Ярослава Андрусяка з Івано-Франківська. У хлопця є серйозна мрія – продовжити творчість свого кумира.

11-річна Карина Заєць з Києва, яка незважаючи на свій юний вік, володіє китайською мовою, заспіває вже у наступному ефірі своєю улюбленою іноземною мовою. Дівчинка мріє, щоб китайський народ закохався в українські пісні і теплими вечорами за великим сімейним столом наспівував наші народні пісні.

Також недільного вечора на головній вокальній сцені країни свої сили спробують краща подружка учасниці Голосу.Діти-2 Насті Багінської 11-річна Єва Льопа з міста Кременчук, а також 6-річний хокеїст та фанат барабанщика Голосу країни та Голосу.Діти Євгена Селезньова Даниїл Поляков з Білорусі.

Цікаво, що в рамках третього випуску тренери Голосу.Діти-4, бажаючи підтримати учасників, зізнались, які ситуації у житті змушували їх плакати:

 «У мене були сльози радості та смутку на очах, коли у 1995 році на «Слов’янському базарі» я отримала свою першу премію – неймовірний кришталевий кубок. І у момент, коли я його взяла і йшла до мікрофону зі словами подяки, він випав з моїх рук і розбився», - поділилась Наталя Могилевська.

В свою чергу, Надя Дорофєєва розповіла, що плакала, коли вперше прогуляла школу, а Позитив – під час свого першого виступу на сцені «Таврійських ігор». Тим часом, MONATIK поділився, що сльози на його очах вже другий сезон визивають неймовірні таланти дітей.

Нагадаємо, що у четвертому сезоні у команді кожного тренера є всього 12 місць. Так, після двох випусків «сліпих прослуховувань» у команді «Время и Стекло» залишилось 5 вільних місць, у MONATIK – 7, а у Наталі Могилевської – 4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва розповіла, як змагалася з прихильником Могилевської