Молоді батьки Джамала і Бекір приховували своє кохання 5 років

Голос країни

Як співачці вдалося поєднати насичене кар’єрне життя із роллю дружини?

Поділитися:

Кохання тренера Голосу країни Джамали та її чоловіка Бекіра розпочалося зі спільних переглядів фільмів та лузання насіння. Насичене кар’єрне життя та роль покірної дружини-домогосподарки - їй вдалося це поєднати. Ми підготували для вас добірку із 5-ти цікавих фактів з історії кохання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча, Бабкін та Руслана мило привітали Джамалу з народженням сина

1. Більше 5-ти років Джамала приховувала стосунки із Бекіром. Протягом такого довгого періоду часу Джамалі вдавалось тримати стосунки із бойфрендом у таємниці. Якщо ж хтось запитував, Джамала розповідала, що він кримський татарин, а за фахом - економіст. 

2. Джамала погодилась на пропозицію руки та серця не одразу. Бекір хотів стати чоловіком співачки маже одразу після знайомства. Джамала теж була непроти, але щойно почула освідчення - зробила крок назад. Бекір проковтнув образу і вирішив, що стосунки повинні пройти через випробування. Шлюб лякав її, тож знадобилися роки спільних справ, переживань та підтримки, аби офіційно оформити стосунки. 

3. Офіційно Джамала презентувала свого майбутнього чоловіка 2 роки тому. А вже через 8 місяців співачка вийшла заміж. У квітні минулого року відбулося їх весілля. Джамала одягла розкішну білу сукню та фату із мережива ручної роботи. Її вбрання було від українських та грузинських дизайнерів. Бекір був у класичному чорному смокінгу та національному головному уборі кримських татар. Найбільше чекав на весілля Джамали її дідусь. Він не зміг виїхати з Криму, тому дивився на весілля онуки з фотографій за два дні до смерті. Джамала встигла роздрукувати їх і передати дідусю. 

4. Саме Бекір підштовхнув дружину взяти участь у Євробаченні. Два роки тому Джамала отримала перемогу на міжнародному співочому конкурсі Євробачення. Вона відчувала тягар відповідальності перед усією країною, а поруч завжди був Бекір, який ні на мить не сумнівався в її перемозі. 

5. Джамала мріє мати трьох дітей. в одній із київських лікарень. Співачка принципово відмовилась народжувати за кордоном. Свого сина Джамала та Бекір назвали Емір-Рахман Сеіт-Бекіром огъли Сулеймановим. В одному із своїх інтерв’ю співачка зазналася, що мріє ще про двох дітей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 образів вагітної Джамали, від яких не можна відвести очей

Новини по темі