MONATIK і мураліст Саша Корбан створять арт-об'єкт в Києві

Голос країни
MONATIK і мураліст Саша Корбан створять арт-об'єкт в Києві

Талановитих дітей запрошують проілюструвати Love It ритм.

Поділитися:

Тренер Голосу країни MONATIK і мураліст Саша Корбан запрошують дітей взяти участь в арт-проекті та показати своє бачення ритму, за підсумками якого в Києві створять арт-об'єкт — масштабний малюнок. Автори проекту пропонують юним талантам надсилати свої ілюстрації, як вони бачать і відчувають ритм, на електронну адресу art@monatik.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK пожартував над своїм маленьким зростом (веселе відео)

«Щоразу під час гастролей я намагаюся відвідувати музеї сучасного мистецтва. І мене завжди неймовірно вражав момент, коли маленькі діти сидять у музеях і перемальовують картини, наповнюються прекрасним.

Я так мріяв створити щось, щоб діти самі захотіли ближче познайомитися з мистецтвом. І коли напередодні концерту і випуску альбому в особисті повідомлення почала надходити велика кількість малюнків Love It Ритм, виникла ідея. Більш того, наш концерт відбудеться саме 1 червня в День захисту дітей. Тут у мене пазл і склався — запропонувати молодому поколінню проілюструвати своє бачення Love It Ритм. Адже хто, як не вони, в своїй безпосередності, щирості і чистоті, бачать все по-своєму в своєму світі, — коментує проект MONATIK. — Тоді у мене виникло питання, до кого звернутись зі стріт-арт художників, адже в Україні їх велика кількість, відомих на весь світ. Крім професійного підходу до справи для мене був важливий момент душевний, адже проект неповторний, неординарний і, в хорошому розумінні, специфічний (а робота з дітьми саме така).

Так я зв'язався з Сашком Корбаном з пропозицією про створення абсолютно нового для нас арт-проекту. Його роботи окриляють, мотивують мріяти. І спільно з дітьми ми створимо арт-об'єкт, зроблений з любов'ю і ритмом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK підкорить понад 20 країн своїм новим концертним шоу

«Я вірю, що кожна дитина — талановита, потрібно лише зуміти вчасно розкрити індивідуальний дар, допомогти, підштовхнути, спрямувати в потрібне русло творчу енергію. Мені дуже подобається малювати разом з дітьми, і я часто сам багато чому в них вчуся. Я знаю, що Діма MONATIK, як неймовірний артист, надихає дітей, вміє вести за собою, мотивувати, і цьому вже є багато доказів:). Тому в нашій творчій колаборації, думаю, народиться щось дуже круте!», — ділитися своїми думками про проект Саша Корбан. — Ритм — поняття дуже абстрактне, і це не лише про музику. А що для вас ритм? Яким ви його бачите?».

Умови конкурсу:

- до участі запрошують дітей віком від 6 до 12 років;

- кожен учасник може надіслати не більше 3 малюнків;

- обмежень за матеріалами і техніками виконання робіт немає;

- надсилайте свої ілюстрації на тему ритму (фото робіт у  форматі .jpg окремими файлами) на електронну скриньку: art@monatik.com;

- у тілі листа напишіть наступну інформацію: ПІБ, дата народження, адреса проживання, номер телефону батьків, назву і опис / концепцію до кожної роботи (за бажання);

- чекаємо на ваші малюнки до 7 квітня 2019 року включно.

Десять творців найцікавіших ілюстрацій оголосять 11 квітня на офіційній сторінці і запросять до Києва для створення масштабного арт-об'єкта спільно з MONATIK і Сашею Корбаном. Ця робота стане невід'ємною частиною візуалізації третього сольного альбому мультиартиста.

Новини по темі