MONATIK написав пісню до української комедії «Секс і нічого особистого»

Голос країни
Монатік написав пісню до українського фільму Секс і нічого особистого

Слухайте нову композицію!

Поділитися:

«Все, что мне нужно» — нова пісня тренера Голосу країни-9 MONATIK, створена спеціально для гарячої романтичної комедії  «Секс і нічого особистого», яка стала офіційним саундтреком фільму.

Поспілкувавшись із режисером Ольгою Ряшин, MONATIK отримав синопсис епізоду, в якому настає кульмінаційний момент всього фільму.

«Нам дали танцювальну сцену з головними героями. А це те, що, особисто мені, максимально імпонує. Тому що ми знаємо, що таке з'єднувати душу з танцем. Тут йдеться про любов — про те, що в підсумку виявляється найважливішим душевним станом головного героя стрічки. Саме цей настрій ми намагалися передати в пісні — сукупність танцю душі і тіла. Це все, що потрібно. І не лише мені», — коментує роботу MONATIK.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина MONATIK'a замилувала їхньою спільною світлиною

Також MONATIK додав, що не вперше працює над музикою для кінофільмів. «Фінальний акорд залишає головний післясмак всього, що відбувається в кінострічці. Тому відповідальність була для нас колосальною. Щиро сподіваюся, що пісня отримає місце не тільки в кіно, але й у вашому житті».

Ще один відомий трек MONATIK «То, от чего без ума» також увійшов в офіційний саундтрек до фільму.

Обидві композиції глядачі зможуть почути в усіх кінотеатрах України з 20 грудня.

Нагадаємо, що 1 червня 2019 року MONATIK влаштує Stadium Show Love It Ритм на НСК Олімпійський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK розповів про майбутній концерт на НСК Олімпійський та новий альбом

Новини по темі