MONATIK написав зворушливе звернення до своїх підопічних

Зірковий тренер щиро поділився своїми переживаннями із шанувальниками.

Поділитися:

13 листопада відбувся перший ефір нового етапу шоу «Голос.Діти 3» – активні «вокальні бої». Боротьба за участь у проекті стала ще більш напруженою.

За новими правилами зіркові тренери Тіна Кароль, MONATIK і Потап сформували зі своїх підопічних трійки для «вокального бою», після якого шлях на проекті продовжує лише один учасник.

MONATIKMONATIK і Горбунов влаштували вокальний конкурс серед тварин серйозно підійшов до «вокальних боїв» і вирішив мотивувати команду. Окрім значків-талісманів, які отримали всі учасники, тренер подарував своїм підопічним особливу форму.

Наставник дуже болісно відреагував на бої. На своїй сторінці в Instagram він написав зворушливе звернення до дітей, що вибули, та до своїх прихильників.

Вчора був вечір неймовірних переживань! Я давно не відчував таких емоцій, такого почуття тривоги і відповідальності. Як же мені складно розлучатися з дітьми, які вибрали мене своїм тренером.

MONATIKПотап і MONATIK розповіли про дівчат, з якими вони хотіли одружитися по-батьківськи дав настанови учасникам, які закінчили участь у проекті. Тренер попросив запам’ятати всі поради та уроки, правильно користуватися здобутими знаннями заради музики, яка живе в кожній дитині.

Дякую, що я мав змогу працювати з кожним із вас. Ви найбільш талановиті діти, яких мені доводилося зустрічати. З вірою і повагою до кожного з вас! Все лише починається!

Перший ефір вокальних боїв видався надзвичайно драматичним. Ніхто з учасників не був готовий залишити проект. Несподіванкою став виступ Варі Кошової, який довів до сліз її зіркового татуся та змусив Потапа ніяковіти.