MONATIK не стримав сліз під час виступу дівчинки з Севастополя

Яна Горна розчулила співака своїм виступом на сцені Голосу. Діти.

Поділитися:

Учора глядачі 1+1 побачили продовження етапу «сліпих прослуховувань» на шоу Голос. Діти. Одним із найбільших яскравих став виступ 11-річної Яни Горної, яка приїхала з Севастополя. Дівчинка виконала пісню Soon We'll Be Found співачки Sia, розвернула до себе усі червоні крісла та вразила до сліз тренера проекту, українського мультиартиста MONATIKУ боротьбі за учасницю тренери Голосу. Діти порушили правила шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У команду Дорофєєвої і Позитива потрапив послідовник переможця Голосу країни 7

«Я вас тут давно сиджу й чекаю. Для мене буде великою магією та радістю, якщо мені вдасться з вами попрацювати. Дякую за емоції, які я відчув зараз, – ви просто втиснули мене у крісло. Прозвучала одна з моїх улюблених пісень із забутого альбому Sia. Ви неймовірно гарно її виконали», – так MONATIK прокоментував виступ Яни.

Попри такий щирий захват артиста, Яна обрала команду Время и Стекло.

«Я була шокована, що до мене розвернулися одразу троє тренерів. Отримати такий вибух емоцій всередині себе – це безцінно. Я хотіла потрапити до команди Наді та Позитива. Вони вирізняються з-поміж інших артистів тим, що дуже позитивні, завжди усміхаються, вони круто танцюють та добре співають. На цьому проекті мені хочеться розвиватися, знайти нових друзів», – поділилася Яна своїми враженнями з 1plus1.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У команду Могилевської пройшла інопланетна принцеса