MONATIK презентує нову пісню, на яку його надихнули підопічні Голосу. Діти-4

Цієї неділі, 17 грудня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться святковий різдвяний фінал

Поділитися:

Цієї неділі, 17 грудня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться святковий різдвяний фінал четвертого сезону найбільш масштабного дитячого вокального проекту Голос. Діти, у прямому ефірі якого шляхом телефонного та смс голосування Україна обере найкращого маленького вокаліста.

В рамках фіналу учасники команди MONATIK Ніно Басілая і Данелія Тулешова, підопічні Наталі Могилевської Єлизавета Яковенко та Катерина Манузіна, учасники команди «Время и Стекло» Яна Горна і Олександр Міньонок вийдуть на головну сцену країни з сольними виступами, а також напередодні дня Святого Миколая здійснять найзаповітнішу мрію – заспівають разом зі своїми тренерами.

Так, у прямому ефірі підопічний Время и Стекло Олександр Міньонок перетвориться на Кая, героя казки «Сніжна королева» Ганса Крістіана Андерсена, який відкриє своє гаряче та світле серце глядачам телеканалу 1+1. Учасниця гурту «Время и Стекло» Яна Горна запалить сцену яскравим виконання танцювального хіта британського музиканта Naughty Boy «La La La», який підкорив весь світ, а юна вокалістка Наталі Могилевської Катерина Манузіна здивує шанувальників проекту надскладним технічним номером з використанням проекційної сітки та кавером на пісню французької співачки Indila «Dernière Danse».

Тим часом, тренер Голосу. Діти-4 та улюбленець публіки MONATIK презентує у прямому ефірі свій новий хіт, який виконає разом з учасниками четвертого сезону Голосу. Діти. На написання пісні артиста надихнули його підопічні: «монатіки» проводили багато часу разом, готуючись до виступів, та за час проекту стали справжньою родиною.

Також у фіналі Голосу.Діти-4 виступлять такі відомі українські виконавці, як тренер Голосу країни-8 Тіна Кароль, гурт «Dside band», учасником якого є юний вокаліст Голосу. Діти-3 Влад Фенічко, а також гурт «Один в каное», пісні якого часто виконуються учасниками «сліпих прослуховувань».

Цікаво, що переможниця «Голосу.Діти-3» Еліна Іващенко стане ведучою бекстейджу та у режимі онлайн буде відкривати секрети залаштунків прихильникам проекту.

Зазначимо, що переможець четвертого сезону Голосу. Діти отримає горде звання «дитячого голосу країни», 3-місячну ротацію на «Нашому радіо», а також подорож на вікенд до «Disneyland Paris». Ведучими четвертого сезону Голосу. Діти-4 є улюблена глядачами телепара Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Голосу. Діти-3 покаже залаштунки фіналу під час прямого ефіру