MONATIK зізнався, як боротиметься з Могилевською та ВиС

Також тренер Голосу. Діти розповів, на яких вокалістів чекав у четвертому сезоні шоу.

Поділитися:

У минулому сезоні Голос. Діти українському мультиартисту MONATIKMONATIK закликає сучасну молодь робити тестування на ВІЛ вдалося стати для учасників шоу не лише тренером, а «музичним братиком». У четвертому сезоні він знову прагне бути професійнім наставником та добрим другом для юних вокалістів.

До його команди вже потрапили 12 особливих дітей, серед яких співачка з цілющим голосом, юна «Адель» та дівчинка, відео виступу якої зібрало декілька мільйонів переглядів на YouTube.

Уже цієї неділі о 21.00 на сцені Голосу. Діти розпочнуться «вокальні бої». Зіркові тренери, зокрема й MONATIK, муситимуть обрати найкращих серед кращих учасників своїх команд.

А поки ми дізналися в артиста, як він готує своїх підопічних та самого себе до нових випробувань.

Ви вже вдруге сидите у тренерському кріслі Голосу. Діти. Якою бачите свою місію цього разу?

Кожен із тренерів має пам’ятати, що беремо участь у шоу не для себе, а для дітей. У нас тут дуже важливе завдання – не зіпсувати думку про професію артиста, але й показати, що якою насправді є ця робота, адже це не так легко, як здається. Важливо передати дітям правильну інформацію. Ми йдемо шляхом спроб і помилок та досі пізнаємо професію артиста, тож мусимо максимально поділитися своїм досвідом.

Хочеться виховати сильних українських артистів, не гірших від Джастіна Тімберлейка, Бейонсе та інших, які також у такому віці починали свою кар’єру.

Які поради передусім даєте юним вокалістам?

Перше – важливо зрозуміти, чи справді ти любиш те, що робиш; чи справді любиш спів, сцену, публіку. Чи, можливо, просто хочеш бути на когось схожим?.. У цьому потрібно остаточно переконатися.

Фото: facebook.com/dimamonatyk

Друге – працелюбність. Однак це не так складно, якщо ти робиш те, що любиш. Ти не помічаєш, як багато сил витрачаєш. Любов і працелюбність потрібно об’єднати.

Третє – ніколи не здаватися. Чимало дверей зачинятимуться – і це нормально. Але якщо ти дуже сильно чогось хочеш, сильно мрієш, то врешті-решт якісь двері відчиняться. Терплячий досягає свого.

Фото: facebook.com/dimamonatyk

Які ваші очікування від «комічного» сезону Голосу. Діти?

Я ставлюся до своєї команди з великою любов’ю. Ми хочемо бути великою родиною. Мені говорили, що не варто так звикати до дітей, адже потім важко прощатися. Так, це складне випробування, хоча я розумів, що ми прощаємося лише в межах шоу. Попри все я хочу глибоко сприймати їхні особистості, інакше працювати буде нецікаво. Робота має бути чесною та творчою.

Мені хочеться знайти магічних дітей у цьому сезоні, які надихатимуть на вірші, мелодії, музичні експерименти.

Так, вашими підопічними стало чимало, як ви кажете «магічних», вокалістів. А втім, їм складуть сильну конкуренцію учасники команд Наталії Могилевської та гурту Время и Стекло…

Голос. Діти – це завжди великий експромт. Ти не знаєш, до кого розвертаєшся, хто стане частиною твоєї команди. Тому тут складно щось загадувати. Я намагатимуся бути самим собою та, як і минулого сезону, залишатися «Монатіком музичним братиком», адже не втратив дитину в собі.

Із Наталією, Надею та Позитивом ми дружимо. Тож, думаю, боротьба буде також приємною, цікавою та дружелюбною, а це хороший приклад для дітей.