MONATIK змінив правила Голосу країни

Голос країни

Зірковий тренер наважився на сміливий крок.

Поділитися:

Учора уся країна спостерігала за драматичними вокальними нокаутами у проекті Голос країни-9.

Тренерам Потапу, MONATIKу та Dan Balan довелося обирати найсильніших вокалістів своїх команд, із якими вони підуть у прямі ефіри. Тому виступи учасників були настільки емоційними, що справді нокаутували одне одного.

Виступ Вікторії Олійник вразив тренера та глядачів своєю енергетикою. Дівчина дала потужний посил драйву та запалила публіку, незважаючи на те, що сиділа на стільці.

Цікаве виконання пісні гурту ТНМК «Зроби мені хіп-хоп» вразив глядачів, а зірковий тренер Монатік не зміг діяти за правилами шоу та зважився попросити продюсерів та представників світового формату «Голос» змінити правила. Після переговорів продюсери винесли свій вердикт і дозволили тренеру прийняти рішення на свій розсуд. Монатік вирішив, що Вікторія Олійник була сильнішою за Анну Волобуєву, яка сиділа на третьому стільці. Анна вимушена була покинути проект Голос країни-9.

Таким чином, MONATIK зібрав команду, з якою разом вони боротимуться за перемогу в проекті. На першому прямому ефірі виступатимуть годинникар Андрій Карпов, самородок Вікторія Олійник, талановита Аліна Підлужна з Білорусії та дует двох братів Владислав та Роман Таранцови.

Потапу в свою чергу теж було нелегко зробити вибір, адже всі учасники, що дійшли з ним до нокаутів були дуже сильні. Та тренер зробив свій вибір. Вже 7 квітня в ефірі він боротиметься за перемогу з романтиком Арсенієм Журавлем, одеситкою Богданою Ренк, самородком із «помідорного міста» Кариною Арсеньтєвою та рок-матусею Вікторією Ягіч.

Цього разу боротьбу за можливість потрапити на прямі ефіри також розпочав Dan Balan. Тренер намагався щосили вразити всіх присутніх у залі яскравими номерами своїх підопічних. Так, під час виступу Володимира Зайончковського Тіна Кароль не втрималась у кріслі й почала грайливо танцювати разом з учасником. Dan Balan навіть встиг трохи поревнувати.

Нагадаємо, щоб більше поринути в атмосферу найвокальнішого проекту країни та на власні очі побачити прямі ефіри, виступи улюблених учасників, зіркових наставників та спеціально запрошених артистів українського шоубізу, глядачі можуть придбати квитки. Також вперше в історії Голосу країни прихильники шоу можуть придбати квитки на генеральні репетиції, щоб потрапити залаштунки проекту й побачити найцікавіше, що відбувається перед ефіром.

Більше деталей можна знайти за посиланням: https://karabas.com/ua/tours/gk-9

Цікаві виступи Голосу країни-9дивіться на офіційному каналі YouTube:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Амбіційна Вікторія Олійник впевнена у своїй перемозі на Голосі країни-9

Новини по темі