Музичний продюсер «Голос країни» відсвяткує 20-річчя творчості ювілейним концертом

Голос країни
Музичний продюсер «Голосу країни» відсвяткує 20-річчя творчості ювілейним концертом

23 березня в київському Палаці Спорту відбудеться найяскравіша музична подія року

Поділитися:

Композитор і музичний продюсер «Голосу країни» і «Голосу. Діти» Руслан Квінта відсвяткує 20-річний творчий ювілей великим концертом за участі більше як 20-ти відомих українських артистів та живого оркестру з 150 музикантів.

На сцену в цей вечір вийдуть Ірина Білик, DZIDZIO, Олександр Пономарьов, Наталя Могилевська, Jamala, Макс Барських, LOBODA, НеАнгели, Потап і Настя, Время и Стекло, ALEKSEEV, Злата Огневич, MONATIK і багато інших.

Музою вечора, в репертуарі якої більше 30 хітів, написаних Русланом Квінтою, стане незрівняна Софія Ротару. Композитор створив для Ротару такий суперхіт, як «Одна калина», який вже давно закріпився в статусі неофіційного гімну України, а також пісню «Небо - это я!», яка дала назву концерту.

Бенефіс Руслана Квінти «Небо - это я!» - не просто творчий вечір, це справжній музичний спектакль у супроводі оркестру зі 150 музикантів. Незвичайні інструменти з усього світу, нові аранжування та неочікуване музичне прочитання пісень композитора відкриють глядачам нові грані музичного світу. Уже зараз відомо, що глядачі концерту побачать грандіозне світлове шоу з використанням новітньої європейської технології об'ємного відображення світла.

Нагадаємо, Руслан Квінта є автором хітів, які увійшли в історію музичної культури: «Любовь – Яд» Ірини Білик, «О тебе» і «Ветер надежды» Євгенії Власової, «Angel» Мікі Ньютон, «Пьяное солнце» для ALEKSEEV, репертуар для Аліни Гросу і Асії Ахат, композиції для Наталі Могилевської, Вєрки Сердючки та більше сотні інших артистів.

Квитки можна придбати в касах квиткових операторів, а також онлайн тут або тут

Новини по темі