На «1+1» завтра відбудеться прем’єра нового сезону «Розсміши коміка»

Завтра, 8 вересня, о 18:30 телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра нового сезону гумористичного проекту «Розсміши коміка» із ведучим Ігорем Ласточкіним та суддями Володимиром Зеленським та Євгеном Кошовим.

Поділитися:

У проекті кожен гуморист може заробити грошовий приз, якщо йому вдасться розсмішити коміків. Розпочнуться нові випуски із виступів переможців минулих сезонів.

«І коміки, і учасники відповідально підійшли до підготовки нового сезону. Одні писали жарти, інші пісні, стендапи, інші усе літо замість Лазурного узбережжя Франції відпочивали на лівому березі Києва, а замість кондиціонера сиділи один навпроти одного та просто дули. Все це для того, щоб накопичити достатньо коштів для учасників», - розпочав сезон ведучий Ігор Ласточкін.

Представивши коміків Володимира Зеленського та Євгена Кошового, ведучий запитав, як вони провели літо.

Дякувати Богу, зйомки почались. Якби я ще трошки затримався вдома, то можна було б знімати програму «Застав коміка викинути сміття», «Налякай коміка приїздом тещі», «Запитай у коміка, де його зарплата», - розповів Євген Кошовий.

А Володимир Зеленський додав, що влітку влаштував собі курорт удома: купив гель для душу із ароматом морського бризу, поставив шезлонг на балконі та вимкнув кондиціонер, щоб було спекотно, як на пляжі.

Найчастіше учасники жартували про сімейне життя, проект «», київські зливи та повені, а також 1 вересня.

Так, один з учасників, Владислав Стеблівський із смт. Шешаки, жартував про сільське життя: "Депутат шешацької міської ради не здав електронну декларацію, тому що не знав як пишеться «дохреніща».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Ласточкін показав, як готується до "Танців з зірками"

Також розсмішили коміків жарти про український шоу бізнес:

У Олега Винника у душі є три крани: із гарячою, холодною та святою водою

Дивіться гумористичний проект «Розсміши коміка» виробництва Студії «Квартал 95» щосуботи о 18:30 на телеканалі «1+1».

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.