На Дитячому Євробаченні-2017 можна буде голосувати за свою країну

На пісенному конкурсі з'явиться нововведення.

Поділитися:

Цього року з'явиться цікаве нововведення в голосуванні Дитячого Євробачення. Нова система дозволить голосувати за своїх фаворитів, по-перше, онлайн — на сайті junioreurovision.tv упродовж декількох днів. По-друге, дозволить віддати голос за представника своєї країни, чого раніше на Євробаченні не було.

Перший етап голосування розпочнеться в сьогодні, 24 листопада, і триватиме до 16:59 неділі, 26 листопада — тобто до початку шоу. У ці дні кожен охочий зможе віддати свій голос, переглянувши відео з репетицій і відеокліпи всіх учасників. Проголосувати можна буде мінімум за трьох і максимум за п'ятьох конкурсантів.

Другий етап голосування відбудеться під час фіналу. Він триватиме 15 хвилин і почнеться одразу після останнього конкурсного виступу. Підсумки глядацького онлайн-голосування складуть 50% загального результату конкурсантів. Іншу половину балів учасники отримають від професійного журі.

Фінал Дитячого Євробачення-2017 відбудеться в неділю, 26 листопада, о 17:00 (за київським часом) в Олімпійському палаці Тбілісі (Грузія).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Багінська представила пісню для дитячого Євробачення

Нагадаємо, що Україну на конкурсі представить фіналістка Голосу. Діти Анастасія Багінська з піснею Не зупиняй. Тож тепер кожен із нас може підтримати юну українку.