На Голосі країни-9 стартують вокальні нокаути

Голос країни

Зіркові тренери зачарують новими образами.

Поділитися:

Глядачі Голосу країни-9 вже декілька місяців активно обговорюють стиль кожного зіркового тренера проекту. Крім головної інтриги шоу – хто ж отримає горде звання Голос країни-9, всі з нетерпінням чекають на нові образи співачки Тіни Кароль, мультиартиста MONATIK, міжнародної зірки Dan Balan і шоумена Потапа.

Про те, як змінюються образи наставників розповідає керівник Великих розважальних проектыв в 1+1 Продакшн Володимир Завадюк і керівник управління стилем Ольга Слонь.

«Голос країни не тільки народний проект про голос і талант, а й найбільш трендове шоу, яке задає моду на всьому телевізійному ринку в Україні. Тому кожен сезон ми з усією командою стилю 1+1 стежимо за модними трендами, вивчаємо їх і намагаємося відповідати тенденціям, які цікаві нашому глядачеві. Важливо, щоб учасники і тренери були цікавими і яскравими героями, на яких не просто хочеться дивитися, а й милуватися, а також десь наслідувати їх», - зазначає Володимир Завадюк.

Головний стиліст каналу Ольга Слонь розповіла, що в цьому році Тіна Кароль здивувала всіх ніжністю, кокетливістю та елегантністю. Тому при виборі її нарядів і брендів, керувалися цими описами. Не тільки сукні, а й прикраси, якнайкраще демонструють і передають її настрій та образ.

«Наприклад, Потап виступає в образі доброго друга, він веселий і активний. Його яскраві спортивні костюми вдало передають цей грайливий характер.

MONATIK у нас схожий на українського Фарелла Уільямса. Його стиль досить лаконічний, трохи стриманий, при цьому включає яскраві акценти, без яких ми не можемо його уявити.

Dan Balan - справжня світова поп-зірка. Деталі зі шкіри та металу створюють образ загадкового і часом зухвалого чоловіка. Він сучасний, гарний собою, з приголомшливим почуттям гумору, чоловік з тонким світосприйняттям, що розуміє всю музичну суть і душу. Такий чоловік точно сподобається кожній дівчині», - поділилася Ольга Слонь.

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 глядачі побачать перші нокаути цього сезону. За можливість потрапити на прямі ефіри будуть змагатися учасники, які успішно пройшли етап вокальних боїв.

За правилами нокаутів, на сцені стоїть 4 крісла, призначених для чотирьох чоловік з кожної команди, які пройдуть у прямі ефіри. Учасники не знають заздалегідь, в якій послідовності будуть виходити на сцену. Відразу після виступу тренер відправляє першого вокаліста на крісло № 1. Якщо учасник, який виступає після нього, на думку зіркового наставника, заспівав краще, то він займає перше крісло, а попередній учасник буде змушений пересісти на друге. Коли ж будуть зайняті всі 4 крісла, тренер може як відправити додому п'ятого учасника, так і посадити його на будь-яке крісло. У другому випадку вокаліст, який сидить на четвертому кріслі, буде змушений покинути проект.

Цього разу на сцену Голосу країни-9 готуються вийти металістка Вікторія Ягіч, дівчина з «помідорного міста». Арсент’єва Карина, годинникар Карпов Андрій, дует братів Таранцови, рекордсменка за переглядами на YouTube Бєгу Катерина, самородок зі Знам'янки Андрій Хайят, перероджений артист Девід Аксельрод та інші улюблені всім глядачам учасники.

Хто з підопічних зіркових тренерів пройде далі на прямі ефіри, а хто за крок до фіналу покине проект, телеглядачі каналу 1+1 дізнаються вже цієї неділі о 21:00.

Нагадаємо, щоб ще більше зануритися в атмосферу найвокальнішого проекту країни і наживо побачити всі виступи фіналістів, зіркових наставників і спеціально запрошених артистів українського шоубізу, глядачі можуть придбати квитки на прямі ефіри. Вперше в історії «Голосу країни» шанувальники шоу також можуть придбати квитки на генеральні репетиції, щоб побачити все найцікавіше, що відбувається перед ефіром.

Більше деталей можна знайти за посиланням: https://karabas.com/ua/tours/gk-9

Новини по темі