На Голосі країни-9 відбудеться боротьба за останні місця у командах зіркових тренерів

Голос країни
Голос країни 9: У 6 ефірі відбудеться боротьба за останні місця у командах тренерів

Чи вдасться в 6-му випуску зірковим наставникам знайти останніх учасників у свої команди?

Поділитися:

Цієї неділі, 24 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать передостанній випуск «сліпих прослуховувань» найвокальнішого проекту Голос країни-9 з новим тренерським складом, до якого ввійшли співачка Тіна Кароль, шоумен Потап, мультиартист MONATIK, міжнародна зірка Dan Balan та ведучими Юрієм Горбуновим та .

Сильних учасників у Голосі країни-9 настільки багато, що тренерські команди вже майже заповнені. Але вокалістів, які мріють потрапити до проекту, залишилось немало. Чи вдасться в шостому випуску зірковим наставникам знайти останніх учасників у свої команди, глядачі дізнаються вже скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арсеній Журавель прокоментував свій успіх на Голосі країни

У неділю ми побачимо, чи зможе молодий вчитель музики звичайної сільської школи виправдати сподівання своїх юних учнів і потрапити на сцену, аби здійснити свою мрію про успішну кар’єру артиста. Богдан Богославець – перший музикант у себе на селі. Якось у нього був сольний концерт в Солотвині, який перетворився на аншлаг.

«Голос країни – це буде мій перший поштовх на тернистому шляху до вокального успіху. Я вірю, що на мене чекає чудове майбутнє», – каже Богдан Богославець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавка з гіпнотичним голосом зізналась, для чого їй участь у Голосі країни-9

26-річний Енрікеш Жоао Персіндо з Анголи вже давно живе в Україні й працює репетитором з англійської мови в дитячому садочку.

«Музика і діти – це найголовніше, що є у мене в житті. На Голос країни я прийшов, щоб заявити про себе, як про музиканта. Тому мені потрібен апгрейд, аби я зміг показати всі свої музичні здібності. Для цього потрібен професійний вчитель. Я сподіваюся, що на проекті я зможу його знайти і вже не буду самоучкою», – розповів учасник.

На Голос країни приїде 53-річний багатодітний батько, який заспіває дуже чуттєву композицію Bryan Adams «I do it for you». Свій виступ він присвятить дружині, яка колись давно повірила у нього і підтримала його бажання займатися музикою.

Також на сцену проекту вийдуть 16-річна Аделіна Шевченко з міста Київ, 24-річна Катерина Гудим, 31-річний одесит Андрій Карпов та інші яскраві самородки.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що онлайн-відбір #другийшанс, який мав завершитися цієї неділі, продовжено до 14 березня. Про це на головній сторінці проекту повідомив популярний український співак LAUD. Учасник Голосу країни-6 також здивував підписників новиною про те, що він стане одним із онлайн-тренерів проекту #другийшанс, які обиратимуть 8 найталановитіших вокалістів серед ТОП-50.

Новини по темі