На подіум реаліті Модель XL вийде представниця України на світовому конкурсі краси

Чи стане пишна красуня учасницею реаліті-шоу, дивіться сьогодні о 22.00.

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 глядачі 1+1 побачать другий епізод найсміливішого проекту на українському телебаченні Модель XLУчасниця Модель XL Елізабет розповіла, чому схудла на 60 кг.

Члени журі реаліті, Андре Тан, Катя Осадча, Влад Яма і Тетяна Мацкевич, оберуть тридцятку найкращих із сотні прекрасних дівчат із пишними формами. Нагадаємо, поборотися за головний приз зможуть лише десять із них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя проекту Модель XL Тетяна Мацкевич: Потрібно перетворювати дефекти в «ефекти»

Що менше залишається вільних місць, тим більше зростає напруга за кулісами, адже кожна з дівчат мріє тримати заповітне «так» принаймні від трьох членів журі. Учасниці кастингу, які вийдуть на подіум у другому випуску реаліті, вражатимуть зіркових суддів не тільки своїми навичками позування і дефіле, але і фізичною формою, вмінням танцювати, а також харизмою і талантами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча: «У дівчат plus size більше перспектив, ніж у стандартних моделей»

На подіум проекту вийде перша представниця України на світовому конкурсі краси Miss World Plus Size Вікторія Щелко, яка днями змагатиметься за звання першої красуні плюс сайз світу у Сінгапурі. Цікаво, що музою Miss World Plus Size стала член журі проекту Модель XL Тетяна Мацкевич, чия краса два роки тому надихнула організаторів на створення першого у світі конкурсу для дівчат із пишними формами. 

Чи зможе Вікторія полонити серця суворого журі, глядачі побачать уже сьогодні ввечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша українська учасниця на світовому конкурсі моделей plus size працює в поліції

Інша дівчина, яка змагатиметься за право стати учасницею проекту, вийде на подіум з особливою місією. Не так давно вона перемогла рак та мріє відкрити фонд реабілітації. Дівчина впевнена, що участь у реаліті допоможе їй звернути увагу на проблему онкохворих.

Свої сили на проекті прийшла випробувати няня дітей співачки та учасниці Танців з зірками Камалії. Дівчина не має жодного модельного досвіду, проте вірить у себе та в те, що кожна жінка прекрасна по-своєму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер Андре Тан про пишні форми: «Краще їсти, ніж їсти інших людей»

Член журі проекту Влад Яма за кулісами Модель XLУчасниця Модель XL Римма Пенджиєва: «Зайвої ваги не буває – це просто ще декілька місць для поцілунків» поділився справжнім чоловічим секретом.

«У нашому суспільстві є стереотип, що чоловікам повинні подобатись худі дівчата. Проте, я вважаю, що насправді більшість чоловіків надають перевагу пишним, але часто соромляться зізнатись у цьому. Чоловіки, говорімо правду! Любити пишних жінок – це нормально», –  говорить Влад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Уінслет закликала дівчат не соромитися пишних форм