На «Поверніть мені красу» рятуватимуть дівчину зі страшною пухлиною

Вже сьогодні о 22:00 у проекті «Поверніть мені красу» на каналі «1+1» експерти намагатимуться допомогти 21-річній Ользі Софроновій, яка має величезну гемангіому на верхній губі.

Поділитися:

Сестра Комарова стала експертом проекту «Поверніть мені красу»Оля народилася з ледве помітною плямкою на губі, проте з часом вона збільшувалася та набрякала. У дитинстві мама не прагнула вилікувати дочку: лікарі, мовляв, не робили операцію у юному віці через те, що у дівчинки нездорові нирки. Згодом Оля дізналася, що це не мало бути перепоною для операції.

Коли в родині з’явився вітчим, стосунки з мамою зіпсувалися вкрай. Вітчим практично заборонив матері спілкуватися з донькою, адже та знову звернулася по фінансову допомогу, аби зробити операцію.

Коли в Олі народився зведений братик, такий бажаний та цілком здоровий, дівчина взагалі стала ізгоєм у власній родині. Наразі Оля живе зі старенькою бабусею, яка підтримує онуку, проте грошей на операцію не має.

«Команда порятунку» – останній шанс Олі. Зволікати дівчина не може, адже гемангіома росте, і невідомо, чи не переродилася вона на рак. Чи вдасться експертам допомогти Олі, дивіться сьогодні о 22:00 на телеканалі «1+1».