На що глядачі 1+1 витратили б свій мільйон

Підписники спільнот 1+1 в соцмережах вразили своїми ідеями, на що б витратили гроші.

Поділитися:

Пес Анни Кошмал вперше знявся у кіноНезабаром на телеканалі 1+1 стартує комедійний серіал «Село на мільйон». 12-серійна комедія розповідає про трьох кузенів, Катю, Колю і Тимура, які отримали у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, однак за однієї умови.

Вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва до маленького села на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години. Якщо ж умову не виконають, усі кошти перейдуть в розпорядження сільського голови Івана.

Редакція 1plus1.ua запропонувала підписникам у соцмережах пофантазувати, що б вони зробили, якби мали мільйон євро. Коментатори настільки зворушили своїми ідеями, що ми вирішили ними поділитися.

Багато підписників 1+1 в соцмережах вклали б гроші у розвиток країни. Нові дороги, дитячі майданчики, медичні установи – ось, на що українці мріють витратити свій мільйон.

Побудувала б завод з переробки сміття, яке у нас, на жаль, на кожному кроці, – написала Laska Kat. 

Українці ще раз показали, що мають добре серце і хочуть допомагати іншим. Користувачі писали, що віддали б гроші на лікування хворих дітей, допомогу бійцям АТО. А якщо кошти залишаться, то і безпритульних тварин планували нагодувати.

Відала б діткам, які тяжко хворі, у дитячі притулки, відкрила б центр допомоги бідним, – мріє Оля Стецик. 

Спочатку допомогти безхатнім котикам та собачкам (сьогодні в Сніданку був випуск про безхатніх тварин) потім допомогла б воїнам АТО, а те що залишиться – на себе, – пише Вікторія Свідерська.

Підписники також показали себе мрійниками, які бажають подорожувати та отримувати нові враження.

«Якщо помріяти, то я хотіла мати гарних статних коней, але тримала б їх на волі, аби відчувати дух свободи з ними! Поїхала б в Японію,але тільки з людиною, яка безмежно закохана в неї, і яка змогла б передати мені всю любов і тендітні почуття і відчуття до цієї країни! Але найголовніше я б хотіла відвідати всі-всі куточки рідної країни від Заходу до Сходу, від Півдня до Півночі», – мріє Галя Полюхевич.

Читачі 1+1 в соцмережах також думають про майбутнє. Вони писали, що інвестували б мільйон у бізнес чи відкрили б депозит у банку.

Більшу частину витратила б на допомогу дітям-сиротам чи онкохворим. Всі інші вклала б у бізнес. Заробила б ще більше та продовжувала б витрачати на простий народ, на своє село чи на благодійність, – впевнена Ника Голубенко.

«Одну б частину вклала у банк, щоб не просто витратити суму, а щомісяця отримувати з рахунку гроші і на них купувати памперси і знеболюючі для тяжкохворих лежачих інвалідів. Створила б фонд який би розпоряджався цими грошима. За другу частину відкрила б виробництво, на якому могли б працювати інваліди, яким потрібна робота. А на третю частину можна відкрити центр реабілітації та організувати лінію з новим обладнанням з виробництва консервів для АТО», – написала Богдана Коржевская.

Підписуйтеся на 1+1 у Facebook та VKontakte та стежте за актуальними новинами і корисними порадами експертів. 

Чи вдасться героям комедійного серіалу отримати свій мільйон, дивіться вже незабаром на телеканалі 1+1.