На сольний концерт Андрія Бойко приїхали прихильники зі всієї України

Школа
Сольний концерт Андрія Бойко відбувся у столичному клубі Atlas

Понад тисяча фанатів весь вечір співали в унісон з артистом.

Поділитися:

22 лютого в Києві в клубі Atlas співак і актор серіалу Школа Андрій Бойко представив свій перший сольний концерт і дебютний альбом «Світ на двох». Більше тисячі людей з'їхалися з різних міст України, щоб побачити свого улюбленця і заспівати в унісон його пісні.
Одна з прихильниць прокоментувала свою поїздку на концерт:

Андрій, ми дуже тобою пишаємося. У 16 років ти зібрав повний Атлас, випустив альбом, зводиш з розуму дівчат! Заради цієї події, я подолала 1000 км. Спасибі тобі за теплі слова подяки, ми тебе дуже любимо!

Не приховуючи своїх емоцій, артист відзначив:

Коли перед виходом на сцену я побачив, скільки прийшло людей на мій концерт, я був приємно шокований!

Почуття просто переповнювали! Я щасливий, що мою творчість люблять! Коли весь зал знає і співає твої пісні напам'ять, це великий стимул для кожного артиста! Вдячний, всією душею, команді Ikra Music, свою сім'ю і всім шанувальникам».

Режисером-постановником сольного концерту виступив Ян Запольських. Під час шоу, публіка так само змогла побачити на одній сцені з Андрієм Бойко акторів серіалу Школа: Машу Кондратенко, Ніно Басилу, Мішу Мельничука, Арно Муке. А так же молодих артистів: U.G, KAPLUN і Данила Дрока. Одним з несподіваних сюрпризів став виступ Влада і Валерії Малих з Вінниці. До концерту хлопці взяли участь у конкурсі на кращий кавер пісні «Мир на двох» і стали переможцями.

Після завершення заходу Андрій Бойко приділив більше двох годин спілкуванню з шанувальниками під час автограф-сесії.

За словами авторів пісень Ростислава Тодореску і Яна Запольських, в сольний альбом артиста «Світ на двох» увійшло 10 треків про непрості стосунки між хлопцем і дівчиною: «Не чіпай мене», «Ізольда», «Іди до мене», «200 секунд» , «Зійти з розуму», «Save my life», «Світ на двох», «Повільно», «Не відлітай», «Останній танець».

Для лейбла Ikra Music перший сольний концерт Андрія - величезний результат. Адже команда готувалася до нього всього лише кілька місяців і виправдала всі свої мрії і плани. Так само приємним сюрпризом стало те, що тепер пісні з альбому «Світ на двох» зазвучать на всю країну в продовженні другого сезону серіалу Школа. Зараз артист готується потішити відданих фанатів туром по Україні. І це тільки початок великої історії талановитого артиста Андрія Бойко.

Нагадаємо, що нові серії популярного серіалу Школа глдядачі побачать вже 4 березня.

Новини по темі