Володимира Зеленського коронували на зйомках Розсміши коміка

В новому випуску Розсміши коміка на вас чекає багато яскравих учасників та імпровізацій суддів

Поділитися:

В цю суботу о 18.30 на 1+1 у новому випуску проекту Розсміши коміка на глядачів чекає багато яскравих учасників та імпровізацій суддів. Нагадаємо, в 14-ому міжнародному сезоні виступлять учасники з України, Білорусі, Киргизстану та інших країн.

Яскраве тріо з Вінниці буде жартувати на соціальні теми, а фішкою їх команди буде наявність у складі українця з африканським корінням, який сам порівняв себе з чорною ікрою.

 «Директор автобази після зміни цілує всіх співробітників у губи, щоб особисто дізнатися, яка скотина зливає солярку», - пожартував учасник команди.

Учасник з Бішкека на ім'я Азімхан, окрім жартів про свою зовнішність, презентував Володимиру Зеленському та Євгену Кошовому цінні подарунки. У момент, коли учасник одягав на голову лідеру «Кварталу 95» киргизький національний головний убір, Кошовий не стримався: «Ну, все, коронували».

25-річний Олег з Саратова свій виступ побудував на зізнаннях: «Я одружений вже п'ять років. І мій шлюб як інститут. Кожна річниця для мене –  як сесія. Два рази мене мало не відрахували. І якщо я сьогодні приїду без грошей, то мене точно чекає випускний».

Карина з Башкирії підніме питання, яке мучить багатьох українців - чому турки і єгиптяни закручують з рушників різних тварин.

«Мені на сайті знайомств пише турок, а я ось – за вітчизняного виробника. Тому що, Бог його знає, що ці турки роблять в ліжку, я бачила цих лебедів з рушників».

Після виступу Зеленський прокоментує: «Мені здається, вони крутять тих тварин, на яких схожі постояльці номера. Мені ось, наприклад, лебедя один раз скрутили». «А мені крокодила», - додав Кошовий.

Андрій з Бреста, як сам зізнався, приїхав на шоу, щоб поповнити «золотовалютні резерви Республіки Білорусь», тому жартував на перевірені теми - про українські дороги і суди («Під час похорону директора Укравтодору яму повністю не засипали»).

Кому з учасників вдалося розсмішити коміків і виграти грошовий приз, дізнаємося в цю суботу. Дивіться новий випуск Розсміши коміка о 18:30 на 1+1.